27/10/20

Κράτ' απόστα

Δεν κολλάει στα λεωφορεία

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "Ο Τσίπρας δεν τολμά να ζητήσει εκλογές, γιατί φοβάται ότι θα τις κερδίσει."


Είχαμε συνωστισμό μέσα κι έξω από τον ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης. Πατείς με, πατώ σε για να μας προστατεύσει ο Άγιος από τον κορονοϊό. Μυροβλήτης αντισηπτικός.

Πρόταση δυσπιστίας. Δισ. πιστία, δηλαδή η τραπεζική πίστη παίρνει δισεκατομμύρια.

Δυσ-πιστία, γιατί ποιος πιστεύει τις τράπεζες; Τι ακριβώς προσέφεραν στην οικονομία της χώρας μας οι τράπεζες τα τελευταία χρόνια; Δανεικά κι αγύριστα σε όσους δεν τα είχαν ανάγκη; Δάνεια που δεν απέδωσαν σε επενδύσεις και ανάπτυξη;

Έχουμε πρωθυπουργό κακοπληρωτή, πολλούς υπουργούς του και βουλευτές του καταχρεωμένους κακοπληρωτές, ΝΔ ΠΑΣΟΚ κάργα κακοπληρωτές δανείων, αλλά δεν τους παίρνουν το σπίτι. Μας παίρνουν τα σπίτια οι κομμουνισταί του Μητσοτάκη

Επιτέλους, μπορείς πια να πτωχεύσεις. Είσαι κάτι κι εσύ. Αν δεν το πιστεύεις θα σε πτωχεύσουν με το ζόρι και θα σε πείσουν. (ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ "ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΑ ΞΕΝΙΑ")

ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ / Αθώος είναι αυτός που κατάγεται από το Άγιο όρος τον Άθω. Αθώες, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν

ΑΓΟΡΑ

  • Ο Χρυσοχολίδης επικηρύσσει και δίνει 1.000 ευρά για την παράδοση του Παππά, ο οποίος όμως δίνει 2.000 για τη μη παράδοσή του. Σε λίγο το θέμα θα περάσει σε πλειστηριασμό.
  • Ο Χρυσοχολίδης είναι αναντικατάστατος, αλλά φοβάται μη φάει καμιά αναντικατάσταση

ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. Ελπίζω να καταλάβατε πια ότι η πανδημία ήταν σκοτεινό σχέδιο της Κομμουνιστικής Διεθνούς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πόσο παίζεται σήμερα στο στοίχημα το 1.000 κρούσματα; Αν το πιάσω ποιος κερδίζει;

Δεν με ανησυχεί το δεύτερο κύμα πανδημίας, γιατί η τρικυμία έχει τρία κύματα.

Στέρηση νυχτερινής διασκέδασης. Τέρμα η άφτερ μεταμεσονύκτια μπαρότσαρκα, από διανυκτερεύον βενζινάδικο σε εφημερεύον φαρμακείο για σιρόπια, χάπια και σαγιονάρες.

Κλείνει καταστήματα-φούρνους ο Βενέτης, το Σάββατο κλείνει ο Φιλελεύθερος, η εφημερίδα του Μαυρίδη και η ανάπτυξη προχωρά ακάθεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: