8/8/19

Εθνική Υπηρεσία Παραφωνιών

 Συνωστισμός για τη θέση διοικητή του Αγίου Όρους, από πληθώρα πτυχιούχων μουσικών δι’ αλληλογραφίας με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ηνωμένου Βασιλείου, επειδή δεν έχουμε ελέω Θεού ιδιωτική παιδεία ταχυδρομείων Κεραμέως.

Κυρία Τούβλα Κεραμέως, τι θα γίνει με όσους παρανομούν και μετά προσφεύγουν σε μονή του Αγίου Όρους; Αλλάζουν και όνομα και χαρακτηριστικά με μακρύ μαλλί και γένια.

Για τέταρτη μέρα έπεσε το χρηματιστήριο και ακόμα δεν παραιτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης. Τι περιμένει; Να πέσει και το Ελληνικό; Ας προλάβει να φύγει τώρα.


Ο αθλητισμός προοδεύει. Η ΕΡΤ δεν θα μεταδίδει πια δωρεάν για εμάς ποδοσφαιρικούς αγώνες πρώτης κατηγορίας, έτσι οι παίκτες δεν θα αισθάνονται πια ξεφτίλες και θα παίζουν καλύτερα γεμάτοι περηφάνια

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει το έργο της προηγούμενης στη συμφωνία των Πρεσπών, δηλώνει ότι θα διατηρήσει τις μεταρρυθμίσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα στείλει τον Τσίπρα και υπουργούς του σε ειδικό δικαστήριο.

Τελικά μόνες αλλαγές για να σωθεί η χώρα θα είναι λίγα ηχητικά εφέ, όπως η κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, η κατάργηση της διετούς επαγγελματική φοίτησης απόφοιτων ΕΠΑΛ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η αφαίρεση του ΑΜΚΑ από πρόσφυγες, οι περισσότεροι κυβερνητικοί μετακλητοί και καλύτερα αμειβόμενοι, η κατάργηση των ανεξάρτητων αρχών, η ιδιωτική εκπαίδευση στην εμπορική ναυτιλία και άλλα τέτοια ξεπερασμένα σε όλο τον κόσμο. Κάνουν ό,τι μπορούν για ν’ αποτελέσουν αυτοί τη χειρότερη μετά την μεταπολίτευση κυβέρνηση της Ελλάδας.

Όπως όλα δείχνουν, το κυβερνητικό σου έργο το προβάλλεις καλύτερα όταν γίνεσαι αντιπολίτευση.

Η πολλή ευγένεια μας έφαγε. Όπως πολλάκις γίνεται, κουκουλώνουν τα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τελεία και Παύλο.

@katsandres / νηστικό αρκούδι ... δε χωνεύει
-Τα παιδιά της Δεξιάς είναι τόσο νηστικά που δεν χωνεύουν κανέναν.

Αξιοποιείται και ο Ριχάρδος ως φύλακας του άχρηστου χρυσού της Ελλάδας.
Ως κυβέρνηση ΝΔ και ως άνθρωποι καταργήσαμε στα χαρτιά, αλλά διατηρούμε το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, διότι όπως πολύ σωστά λέγαμε προεκλογικά είναι περιττό, χρήσιμο μόνο για το κομματικό κράτος.

Τρεις μέρες πριν την έκδοση του πορίσματος για το πρακτορείο τύπου «Άργος» του Μαρινάκη, ξήλωσαν με βιαστική τροπολογία την επικεφαλής της Επιτροπής Ενταγωνισμού Βασιλική Θάνου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Σε τι καπιταλισμό ζούμε όμως χωρίς υγιή ανταγωνισμό; Μη γελάτε, ρε σεις ανοικονόμητοι!...

Οι ελεγκτές της κυβέρνησης θα διορίζονται προσωπικά από τον Μητσοτάκη. Αναγκαστική εξαίρεση η αντιπολίτευση.

@katsandres / "Οι 500 πλουσιότεροι του πλανήτη έχασαν σε μία μέρα 117 δισ. δολάρια". Δισ. is life.
-Ναι, αλλά ποιος (τους) τα πήρε; καλό είναι να ξέρουμε, για χίλιους (αν)ιδιοτελείς λόγους.

@Σκυλακάκης: Θα προστατεύσουμε τους πολίτες από τον κίνδυνο νέων μέτρων 
@koulnek:  Έρχονται νέα μέτρα

ΜΗ ΓΚΖΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: