3/8/19

Λάτση, μίτσι, κότσι

Θυμίζουμε, ο υιός Λάτση κατέχει τη θέση του υφυπουργού Ελληνικού και διοικητή ΕΛΠΕ. Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης παραμένει στα έδρανα της αξιωματικής συμπολίτευσης.

Συμφωνούμε, χθες ξεχάσαμε να πούμε ότι ένα καζίνο χρειάζεται όχι μόνο για για να κονομάει από αφελείς φτωχούς. Βοηθάει και την ανάπτυξη της χώρας με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Κωδική μέθοδος: η κωλοφαρδία του βαπορακίου λαθρεμπόρων.

Από το 2011 μέχρι και το 2014 δεν είχαμε ακαδημαϊκό άσυλο, αλλά δεν κανείς αλλαγή, επειδή έλλειπε η θεσμοθέτηση του επιχειρηματικού ασύλου στα πανεπιστήμια για την ελεύθερη διακίνηση εταιρειών. 

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Μαξίμου προαναγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ευκαιρία βρήκε η φερόμενη ως υπουργός Παιδείας των Θρησκευμάτων να εξαγγείλει καταιγιστικές αλλαγές στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Για τις υψηλές σχολές θα λαμβάνεται υπόψιν το τόπος κατοικίας του υποψήφιου και το εκκαθαριστικό των γονέων του. Ναι, όπως το περιμέναμε όλοι, αλλαγές (ξανά) στο μάθημα Ιστορίας:

Πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο γιορτάζουμε το 1821, χρονιά που ξεκίνησε η αστική εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση των κατόπιν Ελλήνων, ενώ πιο λογικό θα ήταν να γιορτάζαμε το 1830, όταν φτιάχτηκε το πρώτο ελληνικό κράτος με εγγυήτριες Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία και Γαλλία. Η απάντηση απλή: ούτε 1830, ούτε 1821, αλλά 1823, όταν πήραμε από το Λονδίνο το πρώτο δάνειο, που έγινε καπνός πριν φτάσει στον ελλαδικό χώρο. Άρα μας περιμένει άλλη μία φιέστα το 2023 με φ’στανέλα, τσαρούχ’, φούντα, φέσ’ από την Zeus+Dione με απ’ ευθείας ανάθεση. Εικόνες δεν δημοσιοποιούμε, είναι ακατάλληλες.

Για να μείνουμε μεταφορικά στην ιστορική εποχή, ο Ερντογάν ελέγχει και το διαδίκτυο. Ο Μητσοτάκης μόνο το Facebook μέσω των Χόαξες. Ό,τι μπορεί ο καθένας.

Η Ευρώπη αποκλείει πρόσφυγες που δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ και εισιτήριο Μετρό

Δεν υπάρχουν σχόλια: