29/7/19

Στα μπάνια του Εγκέλαδου

Όλα στις εκλογές πληρώνονται, αλλά να ξέρεις, όταν τη ΝΔ τη μετατρέπεις σε ΜΚΟ, Μη Κυβερνητική Οργάνωση, το πολιτικό κόστος δεν θα το πληρώσουν τα μη πολιτικά κέντρα εξουσίας.

Αν πιστεύεις ότι ο γιος Λάτση είναι ο επιχειρηματίας που θα δώσει στην κυβέρνησή σου αίγλη για τα έργα της, καλά να πάθεις. Όλα εδώ χρεώνονται.

Αν θεωρείς αναγκαία την καταστολή για να περάσεις την πολιτική σου, τότε δεν έχει πολύ μέλλον μπροστά σου. Θα ενισχύσεις κι εσύ το παρελθόν της παράταξής σου.

Το κράτος ανήκει στον Μητσοτάκη τον μικρό. Γι’ αυτό το λόγο το θέλει ελαφρύτερο για να μην τον κουράζει. Το κράτος ελαφραίνει μόνο όταν διώχνει υπαλλήλους και χρήματα. Τα χρήματα του κράτους δίνονται σε τσαμπατζήδες επιχειρηματίες της αρπαχτής και οι απολυμένοι υπάλληλοι στον ΟΑΕΔ, που δεν είναι υποχρεωμένος να τους πληρώνει.

Στο Μαξίμου, γύρω από τον πρωθυπουργό διορίζονται μετακλητοί ή αποσπώνται 470 υπάλληλοι για να τον υπηρετούν. Επίσης, 180 δημοσιογράφοι, και κανένας γιατρός, θα υπηρετούν την κυβέρνηση. Δεν περιγράφω άλλο,

Η ΕΡΤ του Μητσοτάκη του μικρού μας προκαλεί με την «ενημέρωση» που πετάει στον αέρα και δεν πιάνε κανείς. Το πιο τίμιο μαύρο σ' ένα κανάλι είναι να μην το παρακολουθείς. Αν και η ΕΡΤ διαθέτει ακόμα κάποιες εκπομπές διαμάντια.
Ένα ερώτημα μόνο. Εντάξει, για την εγκληματικότητα στα πανεπιστήμια -όχι στις πλατείες- φταίει το πανεπιστημιακό άσυλο που θέσπισε επισήμως το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου το 1982. Εφόσον καταργηθεί και συνεχιστεί η εγκληματικότητα στους χώρους των ΑΕΙ, τότε ποιος θα φταίει; Ο Χρυσοχοΐδης, που ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;

Για κάποιους λόγους οι μισοί κρατικοί μηχανισμοί ελέγχου καταργούνται και οι υπόλοιποι περνούν απ' ευθείας στο Μαξίμου.



Δεν ξεχνώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει κάποτε να διεκδικήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Τι δουλειά έχει ένας επαγγελματίας χουντικός, ερασιτέχνης ιστορικός, αλευροβιομήχανος του Βόλου στη θέση γενικού γραμματέα τουρισμού; Μόνο αν ο Μπέος θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά του στον Τουρισμό μέσω αυτού του κολλητού του. Το 1996 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι κι εκείνος παράνομα διόρισε τον Λούλη διοικητή του Αγίου Όρους, όπως έκανε τότε το ΠΑΣΟΚ με τον Ψυχάρη. Το θέμα είναι από πού κι ως πού έχει σχέση ο τύπος με τον Τουρισμό.

Ξαλαφρώσαμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: