20/7/19

Δεκατρείς οι μέρες της Δεξιάς

Κι ο 13ος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης
Η ΝΔ έδειξε ότι είναι συνεπής. Τηρεί τις προεκλογικές της υποσχέσεις σε κάποιους άλλους από εμάς.

Σύνδρομο ανέκδοτο: Μητσοτάκης για τον λαό. Φτάσαμε στο «Όχι αδήλωτη, αδούλητη εργασία».

Η ΝΔ στην κυβέρνηση και η αντιπολίτευση στα τηλεοπτικά αζήτητα.

Με τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ, ανησυχήσαμε όσο και το σύστημα με το 5,3% του ΚΚΕ.

Σεισμός κατσαρόλα

Μετά από σύσκεψη αποφάσισαν: «Πρόθεση της νέας κυβέρνησης είναι η ΕΡΤ να ανταποκριθεί στο ρόλο που αναμένουν οι πολίτες από εκείνην. Να γίνει δηλαδή μια υψηλού επιπέδου ευρωπαϊκή δημόσια ραδιοτηλεόραση, η οποία θα προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία και βέβαια θα προάγει τον πολιτισμό, όπως είναι εκ του Συντάγματος υποχρέωσή της». Ό,τι καταλάβατε, καταλάβαμε κι εμείς.

Η ΝΔ ισχυρίζεται ότι θέλει ιδιωτικά πανεπιστήμια για να μην πηγαίνουν τα παιδιά μας να σπουδάζουν στο εξωτερικό. Η υπουργός Παιδείας Κεραμέως, πολιτικός από ρουσφέτι, όμως διαψεύδει και δικαιολογείται ότι κλείνει τη νομική σχολή της Πάτρας επειδή έχουμε άνεργους δικηγόρους. Δε μπόρεσε να σκεφτεί ότι η με τη νομική Πατρών θα αποσυμφορίζονταν οι υπόλοιπες τρεις από τον υπερβολικό αριθμό φοιτητών. Ούτε είπε τι θα κάνει η ίδια αν ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο ίδρυε νομική σχολή.
   
Πρά(γ)ματι, κανονικότητα σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες. 
Mary Antoniou / Άλλους τους ενοχλούν οι πρωθυπουργοί με γραβάτα, άλλους οι πρωθυπουργοί χωρίς γραβάτα, το πιο εντυπωσιακό στυλ όμως το έχει ο πρωθυπουργός των Φίτζι, ο οποίος νιώθει ανετότατα με τη γραβάτα και τη … φούστα του.

Ακόμα δεν στήθηκαν τα ειδικά δικαστήρια εναντίον Τσίπρα και της παρέας του που είχαν το θράσος να ψάξουν σκάνδαλα και να λύσουν το μακεδονικό πρόβλημα.

Κανονικά όλα

Όσες δολοφονικές βλακείες και να κάνει η κυβέρνηση -δεύτερη φορά- Μητσοτάκη δεν θα έχει πολιτικό κόστος, γιατί έχει με το μέρος της την τηλεόραση, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες, ακόμα και το διαδίκτυο. Τόσες και τόσες βλακείες έλεγαν κι έκαναν προεκλογικά και πήραν με την άνεσή τους τις εκλογές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: