17/7/19

ΝΔεξιοκρατία

Η Δεξιά μάς έσωσε. Η Ελλάδα δεν θα γίνει Βενεζουέλα και η ΔΕΗ θα φτάσει στα ύψη. Θα γίνει Ολυμπιακή Αεροπορία. Θα πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας στην Ετζίαν.

ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚΙΝΑΛΛοι  στο πλευρό του λαού. Ασκούν αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι κυβέρνηση.

Ό,τι αντιλαϊκό μέτρο προσπαθήσει να πάρει η δεξιά κυβέρνηση της πλουτοκρατίας, θα το αποκρούσει αποτελεσματικά το εργατικό κίνημα. Κάθε μέρα συγκεντρώσεις έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού Ποταμιού Μαυρωτάς είναι γενικός γραμματέας Αθλητισμού. Τέτοια χονδροειδή πλάκα δε μπόρεσε να κάνει ούτε ο Σεφερλής που εδώ και ώρες σκίζει τα πτυχία του στο Δελφινάριο.

Κορίτσια, βγήκαν τ’ αποτελέσματα. Η Αστυνομία μπήκε επιτέλους στο Πανεπιστήμιο.

Το φοιτητικό κίνημα και οι λαϊκές δυνάμεις αγρυπνούν. Δεν πρόλαβε η Κεραμέως να καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο και κατέλαβαν το υπουργικό της γραφείο, όπως έκαναν με τον προκάτοχό της.

Τόση τηλεοπτική αντιπολίτευση είχαμε να δούμε από το ΜΕΓΚΑ στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
 
@th_vergos / Αν κατάλαβα καλά οι απατεώνες της ΝΔ ΔΙΟΡΙΣΑΝ γ.γ. -προστασίας- τον Τσουβάλα, τον άνθρωπο που είχε την εποπτεία των αστυνομικών στο Μάτι, αυτόν που ανεχόταν τον Ρουβίκωνα, τους τρομοκράτες, τους λάθρο κλπ φαιδρά. Α, ρε νεοδημοκράτες, πόσο σας ξεφτιλίζουν;

Ελεύθερος ο Αριστείδης Φλώρος που ακόμα παρακρατεί με τον -επίσης ελεύθερο- συνεταίρο του 250 εκατομμύρια από το πρώτο χαράτσι ακινήτων που του πλήρωναν οι πελάτες τους και αναγκάστηκαν να ξαναπληρώσουν. Συνεργάτης τους είναι προϊστάμενος στο γραφείο του θείου του πρωθυπουργού. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Άντε κι ο Χαρδούβελης στο κυβερνητικόι οπλοστάσιο. Αυτός που ως οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Παπαδήμου κάθε βράδυ μετέφερε στο εξωτερικό διαδοχικά ποσά 9.990 ευρώ για ναμην τον πάρουν είδηση, επειδή, όπως δήλωσε μετά, φοβόταν κούρεμα καταθέσεων.

Επ’ ευκαιρία όμως, ας πούμε όμως κι ένα θετικό. Ο Στουρνάρας μάς χαρίζει μια άρση των κάπιταλ κοντρόλ για μεγάλα ποσά. Έτσι θα μπορούμε όλοι να βγάζουμε ελεύθερα τα εκατομμύριά μας εκτός Ελλάδας. 

«Ήθελα να κάνω σεξ», είπε απολογούμενος ο 27χρονος που σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα στην Κρήτη. Για τα επόμενα τουλάχιστον 20 χρόνια το εξασφάλισε και με το παραπάνω.

Έφυγα για ολιγοήμερες διακοπές με 40 βαθμούς θερμοκρασία και κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Επέστρεψα με κυβέρνηση ΝΔ και φθινόπωρο μέσα στον Ιούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: