3/6/19

Πιο ηθικός πεθαίνεις

Δεν μας αρέσει η πολύ φιλολαϊκή κυβέρνηση. Μας αρέσει και λίγη βίτσα. Από την άκρα δεξιά μια ακραία νεοφιλελεύθερη βίτσα περικοπών κρατικών δαπανών, φοροελαφρύνσεων σε υψηλά εισοδήματα...

Πολλοί θα χάσουν τη δουλειά τους, άλλοι τα σπίτια τους, παράλλοι την πρόσβαση στα νοσοκομεία, αυτό όμως που με νευριάζει περισσότερο είναι οι επαναστά(χ)τες της δραχμής που θα βγαίνουν και θα σκούζουν νομίζοντας ότι ήρθε η δική τους ώρα.

Με Κούλη πρωθυπουργό και χιτλερικούς ο (υπο)νόμος περί ευθύνης υπουργών, μαζί με το σχετικό άρθρο 86 του Συντάγματος ευχαριστούν το εκλογικό σώμα για τη σωτηρία τους.

Ο Βαρουφάκης στις ευρωεκλογές δεν κατέβηκε για ευρωβουλευτής. Ως τι θα κατέβει (αν κατέβει) στις γενικές βουλευτικές εκλογές; Ως υποψήφιος πρωθυπουργός δεν το βλέπω. Ούτε για βουλευτής βλέπω να κατεβαίνει, είναι υπεράνω. Τον βλέπω υποψήφιο εξωκοινοβουλευτικό υπουργό Οικονομικών.

Εντάξει, δεν έγινε και καμιά φοβερή μάχη στον πρώτο δήμο της χώρας. Ο γιος της Ντόρας προσελήφθη δήμαρχος Αθηναίων, να μαζέψει λεφτά να γίνει πρόεδρος της ΝΔ, εκλογή που, όπως ξέρουμε, θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

Κι ένα ακόμα πολύ καλό αστείο. Κρατηθείτε.... Κυβέρνηση ΝΔ με σοβαρή χρυσαυγή τον Βελόπουλο. Χα-χα-χα-χα. Παρακαλώ μη γελάτε όλοι μαζί, δεν καταλαβαίνει ο κόσμος, δε μπορεί να σας παρακολουθήσει.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑίΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ
Καλά τα πήγαμε σ’ αυτές τις εκλογές. Πολύ καλά θα έλεγα. Απλώς οι αντίπαλοί μας τα πήγαν πολύ καλύτερα.

Κανείς δεν παραξενεύεται μ’ αυτό.

Ακόμα δεν μάθαμε ποιος φωστήρας κυβερνητικός πρότεινε το εμπάρκο στον Σκάι κι επέμεινε. Ειδικά στο πιο εχθρικό σου κανάλι πρέπει να εμφανίζεσαι. Τι έχεις να κερδίσεις αφήνοντας τους προπαγανδιστές να τσιρίζουν μόνοι τους;

Η ψήφος στο αδρανές ΚΚΕ δεν είναι χαμένη, είναι τσάμπα ψήφος.


Βρίσκω πολύ θετική την υποψηφιότητα Ψηνάκη στις ευρωεκλογές. Έδειξε ότι ο Λαφαζάνης και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επηρεάζουν πολιτικά λιγότερο ακόμα και από αυτόν.

Για τους «αριστερούς» που θέλουν Κούλη.


Μ' εμένα ασχολείσαι; Πόσο asshole είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: