27/6/19

Νιάου Δημοκρατία

Στην αρχή ανησυχούσαμε που μας έκοβαν το μισθό, μετά που μας κόβαν τα επιδόματα και στο τέλος που έκοβαν τη σύνταξη της μάνας μας.

Συνταξιούχε, μην ανησυχείς. Τα καύσιμα θα πάνε από το 6% ΦΠΑ στο 11%. Άρα θα έχεις πιο ακριβό ρεύμα, φυσικό αέριο και πετρέλαιο, αλλά η μισή σου σύνταξη θα είναι εγγυημένη από το κράτος.

Εντάξει, θα μειωθεί λίγο η σύνταξή σου, γιατί θα κόψουμε τα επιδόματα από τα εγγόνια σου. Για το καλό τους όμως θα τους κόψουμε το επίδομα. Μόνο μη ρωτάς πού θα πάνε όμως τα λεφτά που μέχρι σήμερα παίρνουν κάθε μήνα.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία του παιδιού από την Εκάλη που πρέπει να φύγει στο εξωτερικό για να σπουδάσει και να επιστρέψει ν’ αναλάβει την εταιρεία του πατέρα του που παράγει κλιματιστικά και ασανσέρ.

Η ελπίδα να γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης θα μας θάψει όλους, διότι σαν κακιά πεθερά, πεθαίνει τελευταία.

Απλά τα πράγματα. Αυτός που νομίζει ότι προηγείται χωρίς τηλεοπτικές αναμετρήσεις για ποιο λόγο να μπλέξει;

Το Μητσοτάκι μας απειλεί ότι αν δεν του δώσουμε αυτοδυναμία θα μας τρέχει για εκλογές  μέσα στο Δεκαπενταύγουστο. Ως γνωστόν θεσμοθέτησε από τώρα ότι το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών Άμυνας δεν θα συγκαλείται σε μέρες αργίας.


Ποιος διαφημίζει την Ελλάδα;  Ο ρατσιστής, ο εθνικιστής ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

Μήπως διαφημίζει τη χώρα μας αυτός που λέει ότι η Αθήνα δεν είναι ασφαλής πόλη; Ειδικά όταν συγκαταλέγεται στις πιο ασφαλείς πρωτεύουσες του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: