9/5/19

Δεν έφταιγεν ο ίδιος, Κούλης ήτανε

Οι ευρωεκλογές θα δείξουν στον Κούλη ότι η βλακεία δεν είναι αήττητη.

Σαν να το έγραψε ο Αναγνωστάκης σήμερα



Σε λίγο, μετά τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κούλη θα έχουμε παρεμβάσεις του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης. Τις δημοσκοπήσεις ήδη τις έχει αναλάβει η AGB.
Η μόνη πρόβλεψη του Κούλη στην οποία έπεσε μέσα ήταν ότι Μπαρτσελόνα και Άγιαξ θα παίξουν στον τελικό, στον μικρό τελικό τον οποίον όμως ο Τσίπρας αντάλλαξε με τον 13ο μισθό και τον ματαίωσε και φέτος.

Ο Κούλης μας είπε ότι επί Χούντας, ναι μεν είχαμε οικοδομική δραστηριότητα, όσοι μηχανικοί όμως δούλευαν εκείνη την εποχή ήταν συνεργάτες των συντγματαρχήδων. Επί Χούντας, ως γνωστόν, όλοι οι δεξιοί πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, ηλεκτρολόγοι, τοπογράφοι, αρχιτέκτονες, εργολάβοι οικοδομών έκλεισαν τα γραφεία τους και ζούσαν από το ΠΡΟ-ΠΟ.

Ο Κούλης μας θύμισε ότι επιθέσεις στα σπίτια και σε οικογένειες αντιπάλων δεν κάνουν ούτε οι μαφιόζοι. Μόνο οι δολοφονικοί στρατοί δήθεν φιλάθλων ορμούν σε σπίτια διαιτητών. Ποτέ πια Μαρινάκης μέσα κι έξω απ’ τη Βουλή.

ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ / Πού καιρός για fake news. Τελικά η τιμή του πιτόγυρου αντί ν’ ανέβει στα 3 ευρά, θα πέσει.

Σε περίπτωση που ο Τσίπρας ξαναπάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο Ερντογάν απειλεί ότι θα ζητήσει ακύρωση της ψηφοφορίας κι επανάληψή της μέχρι να πέσει η κυβέρνηση και να γίνει ο Κούλης πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: