30/4/19

Μαυρομαχία στη Μαδρίτη

Η σπανία πτώσις της επισήμου δεξιάς κατά 50% πού σημειώθηκε; Το δεξιό Λαϊκό Κόμμα στην Ισπανία σήμερα έχει μόνο τη φιλική διάθεση απέναντι στον δικτάτορα Φράνκο, όχι τις ψήφους των φρανκιστών. 

Γιατί άραγε η ΝΔ κάνει πως δεν βλέπει μία από τις αιτίες της ήττας του Ραχόι τη διαφθορά στην οποία και ο ίδιος είναι χωμένος μέχρι το λαιμό και τον περιμένει στη γωνία ο εισαγγελέας;

Πώς περιμένει να βελτιώσει την εικόνα της η Ευρωπαϊκή Ένωση όταν έκανε ότι μπορούσε για να παρατείνει την πρωθυπουργία τού Ραχόι που αποδεδειγμένα ήταν επικεφαλής συμμορίας που κατέκλεψε το λαό της Ισπανίας που κυβερνούσε;

Πάντως οι ακροδεξιοί μοιάζουν με τα θύματα βιασμών και τους ναρκομανείς. Ο αριθμός τους δεν μεγαλώνει, αλλά όλο και περισσότερο δηλώνονται.

Οι μπράβοι των αφεντικών καλύπτονταν από τα αυτοδύναμα κυβερνητικά δεξιά κόμματα.

Τώρα με τις κυβερνήσεις συνεργασίας παντού στην Ευρώπη ζητάνε και υπουργεία. Η πορεία στην Ελλάδα είναι ΝΔ κυβέρνηση με ακροδεξιό κόμμα, μια «σοβαρή» Χρυσαυγά.

Θυμίζουμε οι ψήφοι που παίρνει ένα κυβερνητικό κόμμα, από το κύρος του κυβερνήτη φτάνει και στο 10%.

Ο άλλος ακροδεξιός βγήκε ευρωβουλευτής πατώντας πάνω στο πτώμα του χρυσαβγά γιου του που κάποιοι ηλίθιοι σκότωσαν. Τώρα αποχωρεί από τη συμμορία επειδή δεν τον συμπεριέλαβε στη λίστα ο Μιχαλολιάκος. Γιατί ν’ ασχολούμαστε; Τι να παρατηρήσουμε; Την έλλειψη μαγκιάς; Την έλλειψη σεβασμού στη μνήμη θανόντος; Να αναλύσουμε την ανήθικη σκοπιά; Το θέμα δεν εμπεριέχει καμία πολιτική αντίληψη των πραγμάτων.

Κάν' το όπως ο Ραχόι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: