2/4/19

Να παραιτηθεί ο Πάπας

Ποιος ξέρει από πού κρατάει ο Τσίπρας τον Πάπα και τον ανάγκασε να τον προτείνει για Νόμπελ Ειρήνης!..

ΠΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / Ζητούμε παραίτηση του Ποντίφικα, πρόωρη εκλογή άλλου με ονομαστική ψηφοφορία από το ΚΚκ, το Κονκλάβιο Κολέγιο των καρδιναλίων και πρόωρο λευκό καπνό στην καμινάδα. Τα ίδια κάνει και ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, το ξέρουμε, έχουμε ράμματα και γι’ αυτουνού τη γούνα, θα του φορτώσουμε κάνα Πετσίτη και να δούμε από πού θα φύγει.

Πώς κατάφερε ο Τσίπρας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πλακώνονται με τα ευρωπαϊκά αδελφά τους κόμματα; Όλους τους έκανε άνω-κάτω αυτός, πράγματι, αξίζει για Νόμπελ Ειρήνης, όπως ο Χένρι Κίσινγκερ, που στη χώρα του καλείται Κίσιντζερ.

Μαντάρα τα έκανε και στη δεξιά πολυκατοικία ο Τσίπρας με τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι ακροδεξιοί μακεδονολάγνοι κυνηγούν τώρα τον Κούλη ως χειρότερο από τον Τσίπρα. Συνεργάτες, ψηφοφόροι του, συγγενείς και φίλοι, συμφωνούν απόλυτα με αυτό και του θυμίζουν ότι δεν πρέπει να βάζει τις πινέζες στην κωλότσεπη.

Μόνο ο Κικίλιας μπορούσε να βρει επιτέλους έξυπνο τρόπο ώστε ν’ αποπληρώσει σίγουρα τα δάνειά της η ΝΔ: θα εισπράττει την κρατική επιχορήγηση και θα την παίζει στοίχημα.

Κανονικά οφείλουν να το πληρώσουν αυτοί που κυβερνούσαν τότε
Η πρωταπριλιά είναι η μέρα της αλήθειας. Πράγματι την πρωταπριλιά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ασχολούμαστε μόνο με την αλήθεια. Είναι η μόνη μέρα του χρόνου που κάθε ψέμα της αποκαλύπτεται.

Αυτό το "περισσότερη Ευρώπη στην Κρήτη" με στέλνει. Μιλάει για τους ανθρώπους που έδειξαν στην υπόλοιπη Ελλάδα ότι μπορούν να πουλήσουν στην Ευρώπη αν  τηρήσουν τους κανόνες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: