15/3/19

Μνημείον Αγνώστου Δρομέως

Οι απόκριες πέρασαν, περάσαμε στα καραγκιοζιλίκια.

Την υγειά μας, βρε παιδιά, θα τη σώσει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. Κατέθεσε στεφάνι το «εθνικό σύμβολο» τον Δρομέα του Βαρώτσου, απέναντι από το Χίλτον και κατήγγειλε ότι το υπουργείο Πολιτισμού θέλει να το δώσει κι αυτό «στα Σκόπια». Του είπαν ότι το γλυπτό ανήκει στο Δήμο Αθηναίων και το κατάπιε. Όρμησε να καταλάβει το θερινό υπουργείο Εργασίας, αλλά τον σταμάτησαν οι φύλακες λέγοντάς του «Στοπ, λάθος υπουργείο, φίλε. Εδώ είναι το Εσωτερικών». Δεν του βγαίνει. Παρακαλά να τον περιλάβει εισαγγελέας μπας και μπει τουλάχιστον σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Εγώ θα έδινα τον Δρομέα του Βαρώτσου χωρίς να ζητήσω κανένα άγαλμα για αντάλλαγμα. Αντιθέτως θα τους έδινα και πέντ-έξι κασάτα για τη χάρη που μου κάνουν να με απαλλάξουν από το σημειωτόν με τζάμια.

ΥΓΕΙΑ / Δεν πετάμε στα κοινωνικά δίκτυα ό,τι μας κατέβει στο κεφάλι, δεν πετάμε τίποτα, όχι επειδή φοβόμαστε τις μηνύσεις Σαμαρά ή τα αστεία του αναστημένου τηλεοπτικά Κωστόπουλου, αλλά επειδή τις δύσκολες αυτές ημέρες δεν πετάμε τίποτα. Απειλεί να γίνει πρωθυπουργός μας ο Κούλης. Φυλάμε τα πάντα, κυρίως μακαρόνια, υπάρχουν πολλά, εβαπορέ όμως ένα.

Τρέμω στην ιδέα ότι ΝΔ - ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ υπάρχει περίπτωση να (ξανα)κυβερνήσουν τη χώρα. Φοβάμαι όχι τόσο που είναι αποδεδειγμένα κλέφτες, υπηρέτες υψηλών κρατιδοδίαιτων τσαμπατζήδων, ιδιοκτήτες οφσόρ, αντιδημοκρατικοί, απάνθρωποι ή δεν ξέρω τι άλλο. Αυτά αντιμετωπίζονται. Τρέμω επειδή είναι γεμάτα ηλιθίους.

Η ΝΔ, ο Γεωργιάδης, ο Πλεύρης και ο Βορίδης καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ που έβαλε υποψήφιο ευρωβουλευτή τον γιο του Πλουμπίδη που πρόδωσε τη (υπερ)τιμημένο ΚΚΕ.

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ βρέθηκε με λιγότερους από δέκα υποψήφιους μετά την ισχύ της υπουργικής απόφασης που απαγορεύει την έκθεση σε σταυροδότηση όσων βαρύνονται με εισαγγελικές έρευνες, κατηγορίες, καταδίκες και άσ’ τα να πάνε.

Κούλης – Φώφη (δεν είναι κομμωτήριο) απαιτούν αν βρεθούν ράβδοι χρυσού από τη Βενεζουέλα να δοθούν για την αποπληρωμή των δανείων ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ – ΝΔ.

Δεν μπήκε ακόμα ο στρατός μας στα Σκόπια; (στα όπλα - στα όπλα) Όλο το υπουργείο Εξωτερικών στου Γουδή και να έρθει ο Κούλης πρωθυπουργός.
 
Δεν (ξανα)μπήκαμε ακόμα στον παράδεισο της μίζας; Καταστροφή για την οικονομία μας, ειδικό δικαστήριο στους κυβερνώντες και να έρθει αμέσως ο Κούλης πρωθυπουργός.

Δεν ευνοήθηκε επαρκώς ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία; καταστροφή. Γερό ξύλο και να έρθει ο Κούλης στο Μαξίμου.

Υπερβολική δόση δημοκρατίας; Πάγο, ρετσινόλαδο και Κούλη πρωθυπουργό.

Επετράπη η προσγείωση του κυβερνητικού αεροπλάνου της Βολιβίας, εις το γερμανικόν αεροδρόμιον Σπάτων με το ισπανικό όνομα El Venizelos.

Τίτλος που ήρθε δεύτερος: Γενική Συνομοσπονδία Εργοδοτών Ελλάδος. Θα κατάφερνε να κάνει το συνέδριό της μόνο αν κήρυσσε την αρχή των εργασιών του ως εθιμοτυπική απεργία, από αυτές που κάνει κάθε τόσο, αλλά θα είχε αστεία συμμετοχή όπως συνηθίζεται και στις συγκεντρώσεις της που μοιάζουν δεξιώσεις αργόμισθων στελεχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: