14/3/19

ΝΔ ΕΠΕ

«Μεγάλη Μπρεξιτανία» θα καλείται εκτός ΕΕ σε συντομία το Ηνωμένο Βασίλειο Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας. (ΗΒΜΒ & ΒΙ) Η Ελλάς με Κούλη πρωθυπουργό θα καλείται «Εεεεεε, πρρρρρρρρρρ».

ΑΛΜΑ ΕΙΣ (Γ)ΥΨΟΣ / Ο πήχης των ευρωεκλογών της ΝΔ έπεσε στο ύψος του Αδ-Όνειδος Γεωργιάδη. «Θα είναι νίκη αν πιάσουμε 3,5% πάνω από το ΣΥΡΙΖΑ, όσο παραπάνω είχε πιάσει από εμάς στις προηγούμενες». Μετά έθεσε το 26,56 % του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες ευρωεκλογές ως ικανοποιητικό για τη ΝΔ. Παίζει και το 22,72 % που τότε έφερε η ίδια. Σε λίγο θα θεωρήσει νίκη να πιάσει η ΝΔ πάνω από 18,85% που έφερε με τον Σαμαρά στις πρώτες εκλογές του 2012.

ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΚΑΪ / Αληθεύει ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν ήταν 15χρονος έκανε παρέα με τον Νίκο Γεωργιάδη;

Ο (απο)Πατούλης εξομολογήθηκε ότι πήγε οικονομικός μετανάστης απο τα Πετράλωνα στην Πεύκη. Από εκεί πήγε οικονομικός δήμαρχος στο Μαρούσι, ως οικονομικός πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Σε λίγο πηγαίνει οικονομικός κατηγορούμενος για εύνοια ιδιωτικής κλινικής. «Κούλη, Κούλη, κράτα το Μπατούλη».

ΚΕΡΚΙΔΑ / Κάνει πιάτσα στο λιμάνι / η ΝουΔού κι εκεί τα πιάνει.

ΠΟΡΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑΣ / Αμείλικτη πρα(γ)ματικότης. Το αφεντικό του καζίνου δεν είχε λεφτά και άφησε πέντε μήνες απλήρωτους τους υπαλλήλους του. Συμπέρασμα: Οι Έλληνες είναι πολύ κωλόφαρδοι και μαδάνε τη ρουλέτα, τον μπλακ-τζακ και τους κουλοχέρηδες. Δεν αφήνουν φράγκο ούτε για πουρμπουάρ.

ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ / Η εισοδηματική πολιτική της ΝΔ είναι σταθερή. Δεν ζητάμε να πληρώσουν φόρους οι πλούσιοι γιατί θα φύγουν και θ’ αφήσουν τους υπαλλήλους τους άνεργους. Καλύτερα να τους έχουν να δουλεύουν απλήρωτοι. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ / Ο Τσιόδρας από την ΚΝΕ στο ΝΑΡ, μετά στο ΠΑΣΟΚ, ύστερα Ποτάμι και τέλος (μέχρι στιγμής) στη ΝΔ.

Όχι μόνο Σκάι

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ / Ευθύνη για την χρεοκοπία. Ως γνωστόν, φέρει, η ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: