12/1/19

FBI: Η ΝΔ είναι ελληνική

Με αυτά που κάνουν οι (γυφτο)Σκοπιανοί δεν θα βγει ο Κούλης πρωθυπουργός και θα χάσει η Ευρώπη. Τι θα χάσει δεν ξέρουμε.

Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε με αναθεώρηση συντάγματος από τα Σκόπια, θα περάσει και από Αθήνα, η κυβέρνηση δεν πέφτει, ο Καμμένος δεν φεύγει, για μην ξεχνιόμαστε οι συντάξεις δεν μειώθηκαν, τελικά πάλι του βγήκαν όλα.

Άλλοι τηλεπωλούν κουρέλια χαλιά, άλλοι κουρελούδες χάλια.
ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ (N)ΤΩΡΑ
Από την ώρα που εκλέχτηκε ο Τσίπρας άλλαξε όλους, πλην Μέρκελ οσονούπω, τους επικεφαλής κυβερνήσεων της ΕΕ, άλλαξε αρχηγούς σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, άλλαξε όνομα στην ΠΓΔΜακεδονίας.

ΑΠΟΡΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΨΑΛΤΟΥ
Τι θα λέμε τώρα; Η Κωνσταντινούπολη είναι ελληνική;

Όλοι στο συλλαλητήριο για την Ανατολική Θράκη. Η Θράκη είναι ελληνική.

Και η Βουλγαρία είναι ελληνική.

Και η Μολδοβλαχία είναι ελληνική.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Ο Κούλης εδώ και μήνες δήλωσε ότι ως πρωθυπουργός θα εφαρμόσει την "προδοτική" συμφωνία των Πρεσπών αν έχει περάσει από την ελληνική βουλή

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΤΣΙ;
Αν δεν περάσει η συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική βουλή δεν ευνοείται ο Κούλης, που χάνει αν η συμφωνία περάσει.
Κάποιος να ενημερώσει τον Κούλη ότι οι εκλογές στην Ελλάδα δεν κρίνονται από τους ακροδεξιούς, αλλά από τους μετριοπαθείς που βρίσκονταν μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η Μέρκελ είδε τον Κούλη κι έφυγε από την Ελλάδα με την ουρά στα σκέλια (του)

Δεν κατάλαβα, είχαμε γλώσσα μακεδονική και την παραδώσαμε;  Και πότε; Το 1977 ή τώρα;

Ο Άδωνις αρνήθηκε να συναντηθεί με τη Μέρκελ

Ο Κούλης ζήτησε παραίτηση της Μέρκελ και πρόωρες εκλογές στη Γερμανία

Ο Άδωνις καταγγέλλει ως αντεθνική την 48ωρη απεργία στον Σκάι (του) μια μέρα μετά την ψήφιση της αναθεώρησης συντάγματος της πρώην ΠΓΔΜ, νυν Βόρειας Μακεδονίας.
Ύποπτος φάκελλος υιού αντιστασιακού έφτασε στο Πανεπιστήμιο Αγουλινίτσης με αποστολέα από τη ΓΑΔΑ

Με τούτα και με κείνα χάσαμε και τα πατερημά μας.

Του Κυρίου χρεηθώμεν
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προσεύχονται ίνα μη επιτευχθεί συμφωνία Τσίπρα-Καμμένου, ώστε να πέσει η κυβέρνηση και να επανέλθουν στην εξουσία παμψηπί και φι: “Μέρκελ ημών ουδέν τους τυραννείς / ευρωθήτω το όνομά σου / δραχμέτω η καγκελαρία σου / γενηθήτω πλεόνασμά σου, / όσο τυραννώ και με οδηγείς / το χρέος ημών το γιουρογκρούπιον Χο Τσι Μινχ σήμερον• / λιτότις ημίν τα οφελήματα ημών, / ὡς καὶ ἡμεῖς μνημόνιεν τοις οφειλέταις ημών / και μη Βρυξελλώνεις κιμάς εις πειρασμόν, / αλλὰ βρίσε ημάς απὸ του κουρευτού / [Ότι σου χεστείν η προεδρία και η δύναμις και η δόξα εις τους πατρώνας•] / αμάν.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: