30/1/19

(υπο)Κατώτατος αρχηγός ΝΔ

Εγώ να κάνω την πάπια; Α πα-πα-πα-πα-πα-πα!...
Καρακαΐτισσες, Καρακαΐτες, είσαστε όλοι Μαδουροκατσαπλιάδες και θέλετε να κάνετε τη Βενεζουέλα Βόρεια Κορέα. Ε, ρε, Βενιζουέλος που σας χρειάζεται!..

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ
Αν ο Βενιζέλος κατέβαινε με το ΠΑΣΟΚινάλ στη Θεσσαλονίκη θα ήταν είδηση.

ΑΓΟΡΑ
Ο Κούλης αντάλλαξε τον Δήμο Πειραιά με τα ετήσια ενοίκια των γραφείων της ΝΔ στην πόλη.

Η ΝΔ έχει ηγέτη έναν τύπο που δέχεται, οποιαδήποτε σαχλαμάρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι προφανώς fake, αλλά αυτός την «απαγγέλλει» από το βήμα της Βουλής και ξεφτιλίζεται. Είναι τόσο ηγέτης που δέχεται το κατέβασμα άλλης γραμμής από οποιονδήποτε «κατώτερό» του. Τελευταία μάθαμε ότι δέχεται να του πληρώνει κάθε χρόνο τα ενοίκια για όλα τα κομματικά του γραφεία στον Πειραιά το αφεντικό του λιμανιού που, σημειωτέον, του έχει φάει και τον Δήμο. Μη μιλήσουμε που δέχεται και αβαντάρει οποιαδήποτε ακροδεξιά  ανοησία, αλλά και βίαιη ενέργεια, χωρίς να βλέπει ότι όχι μόνο δεν επαναπατρίζει ψήφους από εκεί, αλλά κινδυνεύει να του κλέψει ψήφους και άλλος ακροδεξιό κόμμα και να μπει κι αυτό στη Βουλή. Τι να πει κάποιος μη δεξιός; Να τον κρατήσουν όσο γίνεται παραπάνω, επειδή είναι ο πολυτιμότερος αντίπαλος; Αυτό κάνει κακό στην Ελλάδα που διασύρει διεθνώς κι εύχεται να πάει χάλια η οικονομία της, ξεφτιλίζει και τη Δημοκρατία και τα νεύρα πολλών, ειδικά δικών του και πιο πολύ συγγενών του. Πάμε αλλού, γιατί δε μας περισσεύουν λεφτά για χάπια:

ΝΔ-ΠΑΣΟΚινάλ: «Εμείς το 2012 κατεβάσαμε τον κατώτατο μισθό γερά κατά 22%. Για τους πιτσιρικάδες μάλιστα τον κάναμε υποκατώτατο. Εσείς όμως δεν τον ανεβάσατε, εκεί που τον παραλάβαμε εμείς. Μόνο 11%». Συμπέρασμα: Το γέλιο έχει όρια. Η γελοιοποίηση, όπως δείχνουν αυτοί που μας χρεοκόπησαν, όχι.

Δηλαδή να μην αυξηθεί ο κατώτατος μισθός για να μην κλείσουν επιχειρήσεις που (όταν) έδιναν μισθούς 100 και 200 €;

Σίγουρα δεν έπρεπε να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός, γιατί ανάγκασε την Μιράντα Ξαφά (πρώην υπάλληλος του ΔΝΤ, επίδοξος υπουργός Οικονομικών του Κούλη) να ζητήσει τη μείωση των μισθών στο Δημόσιο. Καλά να πάθουμε.

Ξαφαουδική Αραβία.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚινάλ και Κουτσούμπας δεν θέλουν να γίνει η χώρα μας Βόρεια Κορέα, αλλά να παραμείνει στρουθοκάμηλος.

Αν μπορoύσε να κάνει τη δουλειά του με τρεις γιατί δεν απέλυε τον έναν; Ο χαμηλός κατώτατος μισθός το απαγόρευε; 



Ελπίζουμε στην κανονικοποίηση της αμοιβής εργασίας.

Ούτε το άνοιγμα των συνόρων με την Αλβανία πρόσεξε ο πετυχεσμένος μας μας υπουργός Εξωτερικών 90-92.

ΒενεζουΈλα με το γκώλο.

ΠΑΕ ΝΔ
Ο Βαγγέλας ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ξέρουμε, στα ξαφνικά αλλάζει την ομάδα. Διώχνει προπονητή, αρχηγό, παίκτες και κάνει μεταγραφές, ακόμα και παλτά, όπως ο Βενιζέλος.


Ο Μαρινάκης έχει σπιτωμένη τη ΝΔ Πειραιά. Πλήρωσε νοίκια για ένα χρόνο.

Άρχισαν κι άλλα όργανα.

Όπως κατάλαβα μετά από τόσο καιρό που μπλεκόμαστε με μια συμφωνία, σύμφωνα με τους εθνικιστές μας, ο Τσίπρας παρέδωσε μακεδονικά ιερά μας και όσια στον Ζάεφ, ο οποίος όμως, σύμφωνα με τους δικούς του εθνικιστές, παρέδωσε τα μακεδονικά τους ιερά και όσια στον Τσίπρα. Έχουμε πάτσι, ισοπαλία ή ανταλλαγή συμβόλων πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα;
ΠΡΟΚΑγάΝΔα
Pressπες-πες-πες-πες κάτι θα μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: