10/1/19

Το Μαντείο των Πρεσπών

Κάποιοι από αυτούς που θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Κάποιοι από εκείνους που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Και η εμπιστοσύνη και οι Πρέσπες θα συμπληρώσουν τις 151 ψήφους καθεμιά τους.

Η πρόταση δυσπιστίας δεν φτάνει τους 151. Από τη ΝΔ σκέφτονται σοβαρά να καταθέσουν πρόταση απιστίας σε τραπεζικούς λογαριασμούς κάποιων βουλευτών. Ποια η είδηση; Ότι στη ΝΔ σκέφτονται σοβαρά.

Μετά την ψηφοφορία για τη συμφωνία των Πρεσπών θα πέσει η αντιπολίτευση. Από τα σύννεφα.



Δηλαδή ο Τσίπρας οφείλει να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης επειδή ο Κούλης δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας; Τι δεν καταλαβαίνω;

ΟΥΦ
Ο Κούλης δεν ανησυχεί για την συμφωνία των Πρεσπών. Είναι σίγουρος ότι θα υπερψηφιστεί άνετα από αυτή τη Βουλή.


Προσοχή, παιδιά, έχουμε εξωτερική έφοδο. Θα έρθει η Γερμανίδα στρατηγός, αυτή η αγέλα η Μέρκελ. Για τα Σκόπια θα της λέτε ότι δεν ξέρετε τίποτα, τη συμφωνία θα την ψηφίσει ο Τσίπρας κι εμείς θα την εφαρμόσουμε.

Σύντροφοι νεοδημοκράτες και παλιοπασόκοι, η Μέρκελ θα κυκλοφορήσει στους κεντρικούς δρόμους. Θα φορέσετε ό,τι πιο κουρέλι έχετε, θα βγείτε αχτένιστοι, οι γυναίκες αμακιγιάριστες, οι άντρες αξύριστοι και θα παριστάνετε τους ζητιάνους πειναλέους, θα λέτε, «Διώξε τον Τσίπρα, πεινάμε» και τέτοια.

Οι μαγαζάτορες να σκίσετε τις τέντες, να σπάσετε βιτρίνες και να διώξετε όποιον πελάτη πάει να μπει μέσα. θα λέτε συνέχεια "ψόφησε η αγορά, διώξτε τον Τσίπρα"

Όσοι έχετε παιδιά ή ανίψια θα τα βγάλετε ξυπόλυτα να καθαρίζουν παρ και να λένε τα ίδια.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
Ανησυχία στην Πειραιών Μοσχάτου με την επιτυχία της συνέντευξης Τσίπρα στην Έλλη Στάη Όπεν. Ετοιμάζουν συνέντευξη του Κούλη στον Σκάι. Τη συνέντευξη θα την πάρει ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γιατί να καταργηθεί, ρε Σπυραντώνη Γεωργιάδη, η εισαγγελία διαφθοράς; Απορώ, γιατί το θες;

Μετά τον Τηλέμαχο η Τηλεϋπατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: