21/11/18

Τραβ εστί αντικειμενικότης

Είμαι αντικειμενικός μόνο απέναντι σε όσους καταχρηστικά ευνοώ.

Κάποτε νομίζαμε ότι βάσανο της ενημέρωσης στη χώρα μας ήταν ο πληθωρισμός ΜΜΕ, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και του επικείμενου πακτωλού χρημάτων με τη μορφή «κρατικής διαφήμισης».

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το χρήμα λιγότερο, ερχόταν μόνο από υπουργεία, επιτροπές και διοικητικά τεχνάσματα στιλ ΚΕΕΛΠΝΟ. Μείωση προσωπικού, μείωση ΜΜΕ και μείωση ενημέρωσης. Αύξηση στοχοποίησεων με το αζημίωτο.

Για το αντικειμενικό Βήμα φταίνε μόνο Παυλόπουλος,,  Πολύδωρας που ως υπουργοί Καραμανλή υπέγραψαν τροποποίηση επιζήμιας σύμβασης για το C4I το μην τον είδατε τον Παναή. Φταίνε μόνο αυτοί που το παρέλαβαν. Εντελώς συμπτωματικά ο Μαρκογιαννάκης την ίδια μέρα της δημοσίευσης ανακοίνωσε αποχώρηση από τη ΝΔ και υποψηφιότητα στο νομό Χανίων με άλλο κόμμα που δεν απεκάλυψε. Πολύδωρας έφυγε από ΝΔ κι έφτιαξε άλλο κόμμα, ενώ Παυλόπουλος ως πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πολιτεύεται κομματικά και είναι και καραμανλικός. 

Για το Βήμα δεν φταίει ο πρώην υφυπουργός Δημόσιας Τάξης επί κυβερνήσεως Σημίτη Ευάγγελος Μαλέσιος, συναποφάσισε για την αναγκαιότητα και παραχώρησε την αρμοδιότητα για το C4I από το δικό του στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης Γιάννου-Άκη κι επόπτευε τον διαγωνισμό. Τρέλα, ως πρόεδρος της επιτροπής επίβλεψης των ολυμπιακών έργων που ακόμα χρωστάμε.
Μιλάμε για το σύστημα ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων, το σύστημα που πληρώσαμε χρυσό και δεν λειτούργησε. Μιλάμε και για τον Μαλέσιο που εκδιώχθηκε από την κυβέρνηση Σημίτη επειδή αποκαλύφθηκε ότι έμενε σε βίλα του Αθανασούλη που ο επιχειρηματίας του την παραχώρησε όπως ο Ωνάσης είχε παραχωρήσει στον δικτάτορα Παπαδόπουλο μια βίλα στο Σούνιο.

Ο Αθανασούλης ήταν επιχειρηματίας που προμήθευσε όλα τα υπουργεία με λογισμικά συστήματα που δεν λειτούργησαν, όπως το taxis. Ο άνθρωπος στην εταιρεία του οποίου, την ALTEC, αυτοδικαίως ανατέθηκε η μηχανοργάνωση όλων των υπουργείων. Συμπτωματικά κάποτε μέλος του κεντρικού συμβουλίου του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου των φοιτητών των ΤΕΙ, της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδος, ΕΣΕΕ, ως στέλεχος της ΠΑΣΠ.

Η Δικαιοσύνη είναι τυφλή από πολιτική δεν ξέρει την τύφλα της. Δικαιολογημένα λοιπόν η Δικαιοσύνη παρεμβαίνει στην πολιτική, ακολουθώντας πολλά αφεντικά της πολιτικούς πρώην κυβερνώντες.

Γόρδιος αισθηματικός δεσμός με οικονομικές προεκτάσεις: κυβέρνηση, ΜΜΕ εθνικών εργολάβων-προμηθευτών, τράπεζες με δάνεια αέρα στα ΜΜΕ και φυσικά Δικαιοσύνη για να καλύπτει πιθανά στραβοπατήματα.
Τυφλός παπάς σε βάφτισε «Δικαιοσύνη».

Δηλαδή, άθρωπά μου, είπες όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: