22/11/18

Black Frinight

Ξεκαθαρίστηκε μια για πάντα. Μπλακ Φράιντεϊ είναι: μαύρη αγορά της Παρασκευής.


Οι απλοί παπάδες δεν θέλουν να διαχειρίζεται η ιεραρχία τους τα χρήματα για τους μισθούς τους. 
  • Υπονοούν κάτι; 
  • Γιατί δεν μας το λένε στα ίσα; 
  • Γιατί δεν ακούσαμε ποτέ αιτήματά τους για διαφάνεια;
  • Γιατί δεν ακούσαμε τοπ επίσημο σωματείο μας να κριτικάρει κάτι για τους προϊσταμένους; 
  • Από πού κι ως πού κάποιος δεν έχει εμπιστοσύνη στο αφεντικό του και ζητάει από το κράτος να τον πληρώνει;
Κάποιος άοπλος μπαίνει στο μαγαζί σου έχοντας πιει μισό ποτήρι μπίρας και τίποτ' άλλο. Τον κλείνεις μέσα και φωνάζεις τον διπλανό σου να σπάσετε πρώτα τη τζαμαρία σου και μετά τον επισκέπτη, πιθανό πελάτη. Τι να σκεφτώ για σένα; (Τώρα ξέρω είσαι δολοφόνος)

Παίρνουμε την κυβέρνηση κατσικωνόμαστε σε υπουργεία και κλέβουμε δημόσιο χρήμα για μάς και για φίλους που μας βοήθησαν να εκλεγούμε ή μας πλησίασαν μετά την εκλογή. Τα λεφτά τα βγάλαμε έξω για να μην τα βλέπει και ανησυχεί ο λαουτζίκος, χάρη του κάναμε κι έρχονται οι άπλυτοι να μας ζητάνε το λόγο. Αν αυτό δεν είναι συνωμοσία εναντίον μας, τι είναι;

Δεν υπάρχει βλακεία που να μην έχει συλληφθεί από την αστυνομία. Ιδού από το ημερολόγιο τής ΕΛΑΣ ο χάρτης με την ΠΓΔΜ «Μακεδονία» και τα κατεχόμενα «Βόρεια Κύπρος».


Η εταιρεία Πάμπλικ Παΐσιου βγάζει σε δημοσκόπηση καταλληλότερους για πρωθυπουργούς κατά σειρά: Κούλης, Φώφη, Κουτσούμπας, Σταύρος Θεοδωράκης, Αλέξης Τσίπρας.
Η ΝΔ καταφέρνει να τα χαλάσει εκτός από τους καραμανλικούς, τους συνταξιούχους, τους ταξιτζήδες και με τους χριστιανούς. Καλά πάει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: