21/11/18

Ελλάδα, σκανδαλιάρα μου

Η ιδιωτική τηλεόραση με όπεν την αντένα δεν βλέπει σκά(ι)νδαλα, ούτε στάρνδαλα.

Στο ΄να πόδι σαγιονάρα / στ' άλλο πόδι σου σκανδάλι / κάθε βήμα σου, Ελλαδάρα, / είναι τσάμπα μαύρο χάλι.

Αθώος ο μονοσκάνδαλος. Από δισκάνδαλος και πέρα, παίζει.

Δεν άκουσα καλά. Προϋπολογισμός τρελογισμένης δημοσιονομικής επέκτασης;

Ζάκιον εστί

Ελέγχεται αν ακόμα και ο Άρθουρ Μίλερ απευθύνθηκε στον ιατροδικαστή Τσαντίρη. Αυτός για να διώξει από τα ΜΜΕ τις υποψίες εναντίον για τον θάνατο του εμποράκου.

ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ
Ντροπή του. Ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος, δεν τόλμησε να μπει στο κοσμηματοπωλείο και ανάγκασε τον κλεπταποδόχο κοσμηματοπώλη να τον πετάξει και να τον εγκλωβίσει μέσα. Και αυτό δεν είναι τίποτα. Δεν κατάφερνε καν να βγει έξω, ήταν θρασύτατα άοπλος και ανάγκασε τον γειτονικό καταστηματάρχη να σπάσει τη τζαμαρία του φίλου του, κάτι που αποτελεί πλήγμα στην ελληνική αγορά. Ούτε αυτό όμως λέει κάτι, αφού ο Ζακ ούτε ναρκωτικά είχε πάρει, ούτε οινοπνευματώδη είχε πιει, ούτε να ληστέψει σκέφτηκε. Όλα αυτά ανάγκασαν τους δυο νοικοκυραίους να τον σκοτώσουν στο ξύλο με τη βοήθεια φοβισμένων αστυνομικών που τον πέθαναν στις κλωτσιές. Κάτι τέτοιοι διασύρουν διεθνώς τη χώρα μας. Οφείλουν να είναι επικίνδυνοι και φτιαγμένοι παντί όλω τρόπω, ώστε να δικαιολογείται η δολοφονία τους.

ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ
Ο Τραμπ, όπως όλοι οι ακροδεξιοί, απαγορεύει την είσοδο μεταναστών-προσφύγων στη χώρα του διαφωνώντας με το διεθνές δίκαιο. Επιτρέπει μόνο την εισαγωγή τους σύμφωνα με το εμπορικό δίκαιο.

Ο Χριστός σώζει, όπως και το ΔΝΤ
Παπαδαρίου και Παρεισάκτιδος γίγνονται παίδες δύο: Κανέλλη και Μιχαλολιάκος. (Δεν ασχολούμαστε σήμερα)
Νόμος είναι το δίκιο του Δεσπότη
ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓ€ΙΑ 
Για πολλά ακόμα χρόνια θα μας βαραίνει το φάρμακο για την οικονομία μας από το ΔΝΤ τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ζητούμενο είναι να τους πετάξει η ΕΠΟ έξω από το γήπεδο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η κατόπιν εορτής παρέμβαση κάνει ακριβώς αυτό που επιδιώκουν: τους προβάλει.

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
"Έσπασε το βραχιολάκι / και με λέει κοροϊδάκι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: