19/11/18

Νέα Θεοκρατία

Εκτιμώ το χιούμορ, αλλά δεν θα ήθελα να δω Ελλάδα με Κούλη πρωθυπουργό, Πατούλη περιφερειάρχη Αττικής, γιο Ντόρας δήμαρχο Αθηναίων και Ντόρα μη υπουργό.

Μητροπολίτης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη: «Μη διανοηθεί να υπογράψει ο Ιερώνυμος με τον άθεο την Παναγία του, το Χριστό του και το σταυρό του μέσα».

Σύμφωνα με το πόρισμα της επιτροπής της Βουλής «...από το μεγάλο φαγοπότι, από τη σκανδαλώδη διαχείριση του δημοσίου χρήματος στην υγεία και το φάρμακο, κατά την προσέγγιση αρκετών μαρτύρων και μελετητών των ζητημάτων της υγείας» το κράτος επιβαρύνθηκε για το διάστημα 1997-2015 με πάνω-κάτω 85 δισ. ευρώ.
-Ναι, αλλά η Μακεδονία είναι ελληνική.
-Πάρ’ τη σε χάπια.

Συμπέρασμα: Η Μακεδονία παραείναι ελληνική.
Πήγανε τα φασιστοειδή στο γήπεδο και τα κονομήσαμε: χάσαμε εντός έδρας από την Εσθονία. Στο επόμενο παιχνίδι τους πετάμε έξω πριν τη σέντρα.

Οι ακροδεξιοί είναι φοβιτσιάρηδες. Όσο πιο καχεκτικός ο μετανάστης τόσο πιο πολύ τον φοβούνται. Τρέμουν μπροστά στη μικροσκοπική πρώτην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, φοβούνται τους ομοφυλόφιλους, φοβούνται τους οροθετικούς, χέζονται πάνω τους άμα δούμε μαύρο μην τους φάει το φαΐ όπως έλεγε η μητέρα τους όταν ήταν παιδιά, φοβούνται τους κομμουνιστές, φοβούνται τους μασόνους, τους Εβραίους, τους επιστήμονες, φοβούνται και τη σκιά τους. Οφείλουμε κάτι να τους κάνουμε για να ξεφοβηθούν. Να βάλουμε έναν παπά ή ένα τσολιά να τους πλακώσει στις μάπες και μετά να τους αδειάσει τις τσέπες; Έτσι ο φόβος τους θα στραφεί αλλού. Να τους δείρουμε για να μην υποφέρουν.

ΚΑΤΑΚΛΙΔΑ
Άρη, ούτε εσύ ανέφερες το όνομα αυτού που κριτικάρισε γραπτό σου και ένεκα τούτου, πολύ σωστά δεν αναφέρθηκε στο δικό σου όνομα, γιατί δεν είσαι εσύ το θέμα. Δεν πάμε για ισοπαλία όμως, γιατί επί σειρά ετών θέλεις να τους ρίξεις από την κυβέρνηση ενόσω τους στέλνεις και μεταδίδουν εκπομπές σου στον ραδιοφωνικό τους σταθμό και μάλιστα όχι δωρεάν. Μπλέξαμε στο στοίχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: