19/11/18

Όχι άλλες αλήθειες

Αν συνεχιστεί η βιομηχαΝΔική παραγωγή fake news σε λίγο δεν θα πιστεύει κανείς ότι υπάρχει αντιπολίτευση στην Ελλάδα.

Ο (και) Λεβέντης ζήτησε παραίτηση Ιερώνυμου και σχηματισμό οικουμενικής αρχιεπισκοπής Αθηνών, στην οποία δέχεται να συμμετέχει και το κόμμα του, όχι όμως ο ίδιος.

Κάποιοι ιεράρχες όπως οι άγριοι Αιγιαλείας, Πειραιώς, Μεσσηνίας, Θεσσαλονίκης, Καισαριανής ξεκαθαρίζουν ότι δεν δηλώνουν νόμιμοι ιδιοκτήτες του Θεού ή της εκκλησία Του, αλλά «Αποτελούμε μέρος της εκκλησιαστικής περιουσίας».

Πολύ σωστά ο Κούλης είπε στον Ιερώνυμο να μη συμφωνήσει τίποτα με τον άθεο Τσίπρα. Ως γνωστόν, τα μεγαλύτερα καλά στην εκκλησία τα έκαναν χριστιανοί. Με τη δήλωση Κούλη συμφωνούν όλοι οι Αγιατολάχ του Ιράν.

Κατόπιν εντολής Σαμαρά η ΝΔ δεν θα ξαναμιλήσει στον Ιερώνυμο, θα μιλά απευθείας με τον Θεό.

Πράγματι, Μολότοφ δεν είναι βόμβα αλλά πρώην υπουργός Εξωτερικών της Σοβιετικής Ένωσης

Δεν καταλαβαίνω, τι λόγους έχουν ν’ ασχολούνται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση οι ακροδεξιοί; Δε λέω, οι ακροδεξιοί είναι μορφωμένοι άνθρωποι με υψηλή κουλτούρα, αλλά στα ΑΕΙ-ΤΕΙ μπορούν να μπουν με σιγουριά  μόνο κρατώντας ρόπαλα ή τσεκούρια πίσω από τανκς.

Ο Βελόπουλος τι δουλειά έχει ν’ ασχολείται με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Τι σχέση έχει με το μπάσκετ ο τύπος; Θέλει μήπως να προστατεύσει το NBA από τους μαύρους; Όταν γίνει προπονητής της δικής μας εθνικής μπάσκετ ας μην τον καλέσει.

Σε ποιο τρελοκομείο ζούμε;

Πακιστανoί διαδηλώνουν εναντίον Αφγανών μεταναστών που τους παίρνουν τις δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: