20/11/18

Να ιδιωτικοποιηθεί ο Θεός

Δε μπα να ᾿σαι και παπάς, στο Δημόσιο θα πας.
Μετά τον διαχωρισμό δεξιάς - εξουσίας: ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΑΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΚΟΥΛΗΣ: «Θέλουμε 10.300 παπάδες δημοσίους υπαλλήλους στη θέση γιατρών, εκπαιδευτικών, πυροσβεστών, σκουπιδιαρέων για τους εξής λόγους:

  • Αν πας σε δημόσιο νοσοκομείο γιατί να σε περιμένει γιατρός; Για τα εύκολα; Μπορείς και μόνος σου. Στο νοσοκομείο πας για τα δύσκολα. Παπά θες να δεις για την περίπτωση που θ’ ακουστεί για σένα έξω απ’ την εντατική: «Η ζωή του είναι στα χέρια του Θεού».
  • Τα σχολεία μας θα είναι γεμάτα παπάδες, γιατί ό,τι και να μάθεις αν δεν βάλει ο Θεός το χέρι του, ούτε υποτροφία για μεταπτυχιακό θα πάρεις, ούτε κατόπιν θα βρεις δουλειά ποτέ των ποτών.
  • Στα πυροσβεστικά οχήματα θα έχουμε παπάδες γιατί ξέρουμε όλοι καλά πως έτσι και πιάσει πυρκαγιά θα σβήσει μόνο με τη βοήθεια του Θεού.»


KOULIS-FOFI Coiffure
Δε μας βοήθησε ο Μεγαλέξανδρος να ρίξουμε τον Τσίπρα, δε μας βοήθησε το ΔΝΤ, μας εγκατέλειψε η μείωση των συντάξεων, δεν έτεινε χείρα βοηθείας το Γιούρογκρουπ, η αξιολόγηση της οικονομίας πέρασε εναντίον μας, η χρεοκοπία δεν μας έκανε τη χάρη  να έρθει, τώρα αναμένουμε μόνο τη βοήθεια του Θεού.


Συνελήφθη από τις εκκλησιαστικές αρχές σε νεκροταφείο παπάς με φακελάκι για τρισάγιο. Οδηγείται από τον Άννα στον Καϊάφα. Ο Pilates κάνει τον Πόντιο.

Αν ένας πρωτοπρεσβύτερος ενορίας κόψει τις λειτουργίες από παπά, αυτός αράζει μέχρι τη σύνταξή του και τρώει τον κρατικό μισθό. Για να μην ξεχνιόμαστε κάνει και κάνα ευχέλαιο για το κατιτίς του.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Η καταστροφή που έφερε στη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑς μοιάζει καλύτερη από τη σωτηρία που πρόσφεραν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ


Η τελική ιατροδικαστική έκθεση ενοχοποιεί τον Ζακ Κωστόπουλο για το θάνατό του, αφού δεν είχε πάρει ούτε ναρκωτικά, ούτε είχε πιει οινοπνευματώδη, άντεξε τις κλωτσιές στα μούτρα, τότε γιατί πέθανε; Για να θίξει το κύρος των νοικοκυραίων.

Μενού-Γελοιων/γραφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: