29/10/18

Καλάσνικοφ χωρίς σημαία

Βράζει, Λία
ΝΔ-ΠΑΣΟΚινάλλ: Όχι πια φασισμός, ναι στους φασίστες που θα ρίξουν τον Τσίπρα.

Η ΝΔ στα χέρια του Κούλη αλλάζει. Τέρμα πια οι δεξιώσεις, όλοι σε ακροδεξιώσεις.

Σ' ένα χωριό της Νότιας Αλβανίας, στη Βόρειο Ήπειρο, γινόταν εθνική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου με Έλληνες κυβερνητικούς και διπλωματικούς εκπροσώπους. Όπως κάθε χρόνο γεμάτος ο τόπος με ελληνικές σημαίες. Ένας μαλάκας με στολή παραλλαγής πυροβολεί με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών, εκείνοι απαντούν, με ντουντούκες του ζητάνε να παραδοθεί, αυτός επιμένει και πέφτει υπέρ μαλακίας και πίστεως. Πολλοί ηλίθιοι μεταξύ των οποίων η εθνικισμένη Ραχήλ Μακρή ισχυρίζονται ότι τον σκότωσαν επειδή σήκωσε ελληνική σημαία.

«Πριν πεθάνει φώναξε "Ζήτω η Ελλάς" κι έπεσε μαχόμενος». Πού βρισκόσασταν και το ακούσατε, ηλίθιοι φώσKωλοι;

Φώναξε Ήθελα να ‘ξερα, σε λίγο πώς θα μαζέψει τους εθνικιστές η ΝΔ, που τώρα τους ενισχύει αγνοώντας ότι θα πέσουν και θα την κατασπαράξουν;

Ποτέ στα παγκόσμια χρονικά δεν άλλαξε όνομα, σύνταγμα και ιστορία χώρα κατ' απαίτηση άλλης. Ευτυχώς Έλληνες χιτλερικοί, λοιποί δεξιοί και ΠΑΣΟΚινάλλοι, διαφωνούν με τη συμφωνία των Πρεσπών και υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια της γείτονος χώρας να ονομάζεται σκέτη Μακεδονία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Η Ιταλία θα στριμώξει την εργοδοτική γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης; 
-Μ΄ αυτό το ευρώ να κοιμάσαι.

Κούλης: Με τους άπλυτους στην κυβέρνηση δεν θα έρθουν ξένες επενδύσεις από τις οφσόρ συμπατριωτών μας.

Μπαίνει ο Άλης φυλακή για μίζες που ζήμιωσαν το ελληνικό κράτος, το λαό δηλαδή και βγήκαν να λένε "Γιατί μόνο ο Άκης;". Μπαίνει τώρα μέσα για τον ίδιο λόγο ο Γιάννος και κάποιοι από τους προηγούμενους μιλάνε για  σταλινικές διώξεις.

Ο Κέγκε Ρογλού είπε ότι τον Άκη τον έβγαλε έξω η κυβέρνηση. Αυτό δεν είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Όταν Βενιζέλος, Λοβέρδος και άλλα παιδιά του 2005 έβγαζαν αθώο τον Άκη, το Γιάννο και τους εαυτούς τους.


Κούλης ή Φώφη; Να δούμε ποιος απ’ του δυο θ’ αντέξει τον Βενιζέλο σε ψηφοδέλτιό του.

Κούλης-Φώφη πορεύονται με αντιπολιτευτικό ΟΧΙμα για την ξεφτίλα


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
Ο πρόεδρος της Λέστερ σκοτώθηκε επειδή ήταν Κροίσος κι έπεσε το ελικόπτερό του. Ευχαριστώ τον Θεό που μ' έκανε φτωχό, που κυκλοφορεί με λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό.

Ο κυρ-Θανάσης θεωρεί ότι έχει δίκιο η κυρία Μιράντα Ξαφά και κάθε μήνα από τη σύνταξή του πηγαίνει κι αγοράζει μια τσιμούχα για λεωφορεία.

Κυρία Ξαφά, συμφωνούμε. Κάθε φορά που χρειάζονται ανταλλακτικά τα λεωφορεία πρέπει να μειώνουμε τις συντάξεις. Ανταλλακτικά όμως χρειάζονται συνεχώς. Όταν από τις συνεχείς μειώσεις μηδενιστούν οι συντάξεις τι θα κάνουμε; Θα πηγαίνουμε με τα πόδια;

Μεγάλη σκάλα θα διαβείς

Δεν υπάρχουν σχόλια: