1/11/18

Κούλη, πες αλεύρι. Νοβάρτις το Νοέβρη

Το πόρισμα Υγείας των 5 αστέρων: Άδ. Γεωργιάδη (ΚΕΕΛΠΝΟ), Μ. Σαλμά (υπερτιμολογημένες αρθροσκοπήσεις), Ανδρ. Λοβέρδο (Ερρίκος Ντυνάν), Μ. Βορίδη (Ερρίκος Ντυνάν) και Δ. Αβραμόπουλο (δάνεια ΚΕΕΛΠΝΟ, προμήθεια αντιικών φαρμάκων και εμβολίων για τη γρίπη, θερμικές κάμερες).

Οι καλές παρέες θα κυβερνήσουν τη χώρα; Πρώην συνεργάτης του Άρη Σπηλιωτόπουλου ο Αυστραλός άνθρωπος της νύχτας που δολοφονήθηκε. Ήταν επενδυτής από το εξωτερικό.

Κάποιος να πει στο έξυπνο πουλί τον Κούλη ότι για να τσιμπήσει ψήφους από άλλους πρέπει να παραγγέλνει δημοσκοπήσεις που δίνουν τσίμα-τσίμα την πρωτοπορία του.


Κάτοικοι κι επισκέπτες της πόλης των Χανίων ευγνωμονούν όσους συνέβαλαν στην μετονομασία κεντρικής οδού σε "Κων/νος Μητσοτάκης". Ξέρουν από πού δεν πρέπει να περάσουν.

ΚΟΥΪΖ

Κωμωδία για το ρεπορτάζ επιπέδου κομμωτηρίου.


Το Κουτσούμπειον κατηγορεί την κυβέρνηση ότι μετέτρεψε το "λαϊκό ΟΧΙ" σε ναι. Ξεχνά το κόμμα ότι δεν ήταν με το "λαϊκό όχι", αλλά με το άκυρο "ΟΧΙ". Ξεχνά και ότι ο Τσίπρας αμέσως μετά το "ναι" προκήρυξε εκλογές και τις κέρδισε. Ο λαός δηλαδή ενέκρινε τη στάση του.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΕ. ΕΞΩ ΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ

Πουρκουά καλέ;
Αν το αεροπλάνο που έπεσε στην Ινδονησία ανήκε σε δημόσια εταιρεία τι θα λέγανε οι νεοφιλελέδες;

Φασαρία για τα POS που έσπαγαν τα κάπιταλ κοντρόλ της Κίνας κι έφερναν λεφτά στην Ελλάδα. Μούγκα για τα POS που έσπαγαν τα κάπιταλ κοντρόλ της Ελλάδας κι έβγαζαν λεφτά στην Ελβετία. Πιο ανεξάρτητη, καταντά δικαιοσύνη.


Πώς θα σώσουν την Ελλάδα οι ακροδεξιοί; Με δικτατορία η χώρα μας κατακτήθηκε από ναζιστές Γερμανούς, φασίστες Ιταλούς και φασίστες Βούλγαρους. Με δικτατορία στην Ελλάδα και στην Κύπρο έγινε η εισβολή της Τουρκίας στο νησί. Με δημοκρατία δεν πάθαμε τίποτα. Να τρελαθούμε τώρα;

Διαχωρισμός Εκκλησίας-Τσέπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: