22/10/18

Το μη χείρον Τσίπριστον

Ελλάδα είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚινάλ. Η κυβέρνηση που έχουμε κάνει ζημιά στα κόμματα αυτά, δηλαδή στην Ελλάδα. Το ίδιο και η προηγούμενη.

Το κομμωτήριο Κούλης-Φώφη έβγαλε ανακοίνωση ότι ο Καμμένος κάνει κακό στον Τσίπρα.

Λυπούνται πολύ Κούλης-Φώτης που ο Καμμένος κάνει κακό και στους ΑΝΕΛ.

Τα συλλυπητήρια στη μάνα του Μεγαλέξανδρου και συλλαλητήρια για να μείνει η ΠΓΔΜακεδονίας σκέτη Μακεδονία έκαναν καλό στους ακροδεξιούς που βρήκαν ευκαιρία κι έφτιαξαν άλλο ένα κόμμα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα κάνει κακό στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην ανάπτυξη οφσόρ εταιρειών, στην ελεύθερη έξοδο κεφαλαίων από την Ελλάδα, ζημιά και στα εργασιακά σε βάρος των εργοδοτών,

Η κυβέρνηση που έχουμε προκαλεί ζημιά και στον ΟΑΕΔ. Του μειώνει την ανεργία και τον αναγκάζει να επιμορφώνει εργαζόμενους και να δίνει προοπτικές για καλύτερες εργασιακές σχέσεις και μείωση του εργασιακού κόστους για πολλές επιχειρήσεις. 

Κυβερνά τόσο καιρό ο Τσίπρας και ο Άδωνις παραμένει στη χώρα και δεν απέσυρε τις καταθέσεις του, ακόμα δεν αυτοκτόνησε ο Πάγκαλος, ακόμα σκουπιζόμαστε με χαρτί υγείας, ακόμα (δεν) παίρνουμε χρήματα από ΑΤΜ, ακόμα δε μας έδιωξαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή έστω από το Γιούρογκρουπ, ακόμα δεν εισέβαλαν εις τα εδάφη, τας θάλασσας και τους ουρανούς μας οι Τούρκοι, ακόμα δεν κολλήσαμε όλοι μαγουλάδες. Υποσχέσεις, υποσχέσεις, υποσχέσεις.

Η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε ζημιά και στην πολυεθνική τσιμεντοβιομηχανία "Τιτάν", η οποία στην Ελλάδα έχει τζίρο κάτω από 1% μετέφερε την έδρα της σε άλλη χώρα, αλλά δεν έκλεισε και δεν έδιωξε κανέναν εργαζόμενο.

Η κυβέρνηση Τσίπρα προκαλεί ανήκεστο βλάβη στην ελληνική διπλωματία. Λύνει το Μακεδονικό, λύνει το πρόβλημα με την υφαλοκρηπίδα και τα δώδεκα μίλια, κινδυνεύουμε να λύσει και το Κυπριοακό. Ευτυχώς το Παλαιστινιακό δεν είναι στα χέρια των άπλυτων που κυβερνάνε την Ελλάδα.

Η κυβέρνηση Τσίπρα καταστρέφει την παράδοσή μας. Οι υπουργοί της δεν κάνουν παρέα με μεγαλοεπιχειρηματίες. Ανάγκασαν τη μίζα να βγει στην παρανομία και τη θεωρούν ανήθικη .

Η κυβέρνηση Τσίπρα ανάγκασε τους ευρωλελέδες να τη γουστάρουν και να την κρατήσουν, ένεκα του ότι απ’ τ’ ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα.

Οι Κούλης-Φώφη ίσως κάνουν για οίκος μόδας ή έστω κομμωτήριο της γειτονιάς, αλλά για κυβέρνηση δεν υπόσχονται πολλά, γιατί έχουν πολλούς πελάτες και για να τους εξυπηρετήσουν θέλουν μνημόνιο.

Ο Τσίπρας, έστω με τον μπούλη τον Καμμένο, είναι αγαπητός στον κόσμο ένεκα του χωρίς μνημόνιο πια και στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι. Είχε στο τσεπάκι το δικό του, το τρίτο μνημόνιο, το εφάρμοσε με ήπιο τρόπο το δικό του μνημόνιο, αλλά το πέρασε και το τελείωσε.

Κακό που ο Τσίπρας εφαρμόζει λιτότητα με παροχές και αστερίσκους και αποκοιμίζει το επαναστατικό εργατικό κίνημα που ήταν έτοιμο να πάρει την εξουσία.

Μόνης μας ελπίδα να εφαρμόσει σκληρή λιτότητα ο Κούλης με Βορίδη, Άδωνη, Σαμαρά και λοιπές οφσόρ.

Η Φώφη υποσχέθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι η έκπληξη των εκλογών και συμφωνούμε απολύτως. Θα είναι έκπληξη για την ίδια αν το κόμμα της δε μπει η Βουλή, θα είναι έκπληξη για όλους τους άλλους αν μπει.

Η Αστυνομία είναι ελληνική.

.Αστυνομομάχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: