21/10/18

Ποιον Ορέστη;

Του χρέους μου τον πυροσβέστη. Ο Ρέστας
Η ΝΔ είναι αντιπολίτευση και δεν πληρώνει τη ΔΕΗ. Αν βγει κυβέρνηση τι άλλο δεν θα πληρώνει; Πάει για τσάμπα κυβέρνηση.



Πάνω από μισό εκατομμύριο χρωστάει η ΝΔ στη ΔΕΗ για το κτήριο της Πειραιώς. Μέσα εκεί και δόσεις για το Ειδικό Τέλος Ακινήτων που θέσπισε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Εξαιτίας της κρίσης αδυνατούμε να πληρώσουμε είπαν στη ΔΕΗ και τους άφηνε μέχρι τώρα που μπήκε εισαγγελέας και ψάχνει την υπόθεση. Φυσικά τα φτωχαδάκια με το κομμένο ρεύμα δεν αδυνατούν να πληρώσουν εξαιτίας της κρίσης, αλλά επειδή έχασε ο Ολυμπιακός. ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Ε, ρε γλέντια!



Οι επόμενες κυβερνήσεις λέγονται πια σελίδες και οι πολιτικοί-οικονομικοί αναλυτές λέγονται σελιδοδείκτες.

Γκίκας Χαρδούβελης: Φοβάμαι μια νέα κρίση και 4ο μνημόνιο -η χώρα χρειάζεται αλλαγή σελίδας. (@mankapsis)

Ο γίγας της οικονομίας αναπολεί το χαμένο ημέιλ του (@Ddeliolanes)

Προηγούμενη φορά που ο Χαρδούβελης φοβήθηκε χρεοκοπία της Ελλάδας ήταν αμέσως μετά τη θητεία του ως υπουργού Οικονομικών. Τότε που τον έπιασαν να βγάζει χρήματα στο εξωτερικό σπασμένα σε μικρά ποσά. Τόσο πετυχημένος αισθανόταν.

Στα ποδοσφαιρικά ντέρμπι το στοίχημα επεκτάθηκε. Θα παίζουμε και ποια ομάδα θα φάει το μείον τρία στη βαθμολογία.

ΕΠΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
Άκουσαν κάποιοι Ελληναράδες νεομακεδονομάχοι βουλευτές ότι ο Ζάεφ πληρώνει για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών και τρίβουν τα χέρια τους.

Μετά τον Παπαχριστόπουλο και τον Ζουράρι  ξέχεσαν ευγενικά τον Καμμένο και ο Κουίκ και η Κουντουρά στο υπουργικό συμβούλιο. Ο “βασικά με λένε Πάνο” έχει σίγουρο μόνο τον Κατσίκη και η Ελλάδα είναι η Ευρωπαϊκή χώρα με τα περισσότερα γίδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Ποιον Ορέστη;
-Τον τέτοιο μου τον πυροσβέστη.

Ο τελευταίος κακός καιρός έρχεται από τα δυτικά και ονομάζεται από τους μετεωρολόγους “Ορέστης”. Συνειρμικά σκεπτόμενοι ελπίζουμε να μην έρχεται κακός καιρός στην ΠΑΕ ΠΑΟ από τη Ταϊλάνδη με κωδικό όνομα : “Ρέστης”.
Αφού στο ποδόσφαιρο κάθε τόσο φωνάζουμε ξένους διαιτητές για κάποιους αγώνες και τα καταφέρνουν θαυμάσια, γιατί να μην φωνάξουμε και ξένες εταιρείες δημοσκοπήσεων;
Με τέτοια λογοτεχνικά προσόντα πώς να μην την πάρει μεταγραφή ο Κούλης!


Με τέτοιες υποσχέσεις ως ΝΔ πάμε για 60%

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Ο κύριος Τάκης έμαθε ότι το υπουργείο Εξωτερικών διαθέτει μυστικά κονδύλια στο εξωτερικό από το 1830 που δημιουργήθηκε το ελληνικό κράτος. Ο Κούλης απαίτησε από την κυβέρνηση να τον ενημερώσει σχετικά γι' αυτό που πάντα γνώριζαν όλοι στο προεδρείο της Βουλής, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.
Ευχαριστούμε για την παρέα σας, το αυτό επιθυμούμε και δι' υμάς, άντε στην υγειά μας, ρε παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: