13/10/18

Ο ΑδωνΆριος ΛεγεωνΆριος

Ο τηλεπωλητής βιβλίων κατέβασε την πολιτική στο ύψος του για να φαίνεται ο ίδιος.

Το Συμβούλιο Επικρατείας δεν έβγαλε αντισυνταγματικό τον τροποποιημένο νόμο για τις τηλεάδειες και την έχει άσχημα. Ως τηλεοπτικό ον ο Άδωνης θα το καταργήσει. Θα ξυπνήσει ο ΛΑΟSS μέσα του.

Μοσχάτως, συγνώμη, προσφάτως, είδαμε ότι ο Άδωνης φτιάχνει καριέρες. Κάτι είπε εναντίον του η Παπακώστα ως τομεάρχης Υγείας της ΝΔ και προήχθη σε υφυπουργό.

Όλοι είμαστε τηλεοπτικοί Αδωνοβλεψίες, γι' αυτό έχουν τον Άδωνη να τους τηλε-εκπροσωπεί. Αυτό όμως είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, όχι του υπουργού Παππά. Τι να τους πούμε εμείς; Και εις ανώτερα; Και εις κατά Λουκά Ελένη;

Ό,τι θέλει ο Άδωνις κάνει ο Κούλης, μην τον στενοχωρήσει κανείς. Στο Μοσχάτο-κάτω, έτσι είναι τα πράγματα. Ο Άδωνις είναι ο Μοσχάτος ο σιτευτός.

ΘΥΜΑΜΑΙ
Μπήκε ο Αύγουστος και Αδωνούνται τα θεμέλια της καλής ζωής. “Από Άδωνη χειμώνα” προφητεύει η στο σημερινό της πορτοσέλιδο η Ελεύθερη Ντώρα.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΒΟΜΒΙΣΤΩΝ ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ
-Μου ήρθε με το ταχυδρομείο από κάποιον Άδωνη Γεωργιάδη ένα μπουκάλι ουίσκι.
-Πέτα το, είναι μπόμπα. 

Τυχερός ο Σόιμπλε. Ο φάκελλος με τη βόμβα είχε αποστολέα Άδωνη Γεωργιάδη, κανείς δεν την πήρε σοβαρά, κινδύνευσε μόνο ο κάλαθος των αχρήστων.

Ποιος θέλει υπουργό Υγείας τον Άδωνη να λέει σε νοσηλευτές ότι αυτός είναι με τον ιδιωτικό τομέα ή τον Βορίδη έτοιμο να λέει ότι είναι με τον Χάρο;

ΣΟΦΗ συΝΔουλή
Όποιον ακατάλληλο βλέπετε σε υπεύθυνη ή ανεύθυνη θέση μη νευριάζετε. Να θυμάστε ότι πάντα...

...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Για αντιπρόεδρο της ΝΔ ο Σαμαράς, συγνώμη, ο Κούλης επέλεξε τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ως ο χείριστος υπουργός Υγείας έκανε τους δεξιούς γιατρούς υβριστές της ΝΔ. Μέχρι και ξύλο έπαιξαν μέσα στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.


Επειδή οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, θα κατέβει για δήμαρχος ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Δήμο Σταρένιο.

Ο Άδωνης καταγγέλλει ότι στην κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκονται κομμουνιστές που πρέπει να φύγουν. Το ΚΚΕ δεν διαμαρτυρήθηκε.

ΑΓΟΡΑ
Ο Άδωνης εξαφάνισε τη δόξα του πωλητή που είπε σε αυτόν που πήγε ν' αγοράσει σερβιέτες για τη γυναίκα του: “Δε γαμείς που δε γαμείς δεν πας για ψάρεμα!” Ο Άδωνις κοντράρεται με αυτός που πούλησε καταψύκτη σε Εσκιμώους. Έγινε βουλευτής και πλούσιος  πουλώντας βιβλία σε αγράμματους.

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ
Δικτατορία του φαστισταριάτου στη ΝΔ με Άδωνη Βορίδη αρχί δεξί βαρίδι.


Σε λίγο ο Άδωνης θα ετυμολογήσει τον όρο «λαθροπρόσφυγες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: