8/7/18

12ωρη ΝΔ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ κλπ
ΝΔ: Οι μετανάστες είναι τεμπέληδες. Γι' αυτό καθιερώνουμε το 12ωρο στην Ευρώπη, να το βλέπουν, να τρομάζουν και να μη μας έρχονται.

Εργασία και χαρά
Τα 12ωρα ήταν είναι και θα είναι ευρωπαϊκά.
Ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός της ομάδας των παιδιών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη. Το συνεργείο μετά θα έρθει στην Πειραιώς ν' απεγκλωβίσει τη ΝΔ από την ακροδεξιά.

Η Ντόρα πηγαίνει στην ορκωμοσία του Ερντογάν για να του πει να απελευθερώσει τους δύο στρατιωτικούς μας και όχι επειδή η οικογένειά της είναι γνωστή για τη διαχείριση κεφαλαίων Τούρκων επιχειρηματιών στην Ελλάδα.


Σταθερός

Στα αθλητικά μας, το παιχνίδι του Κούλη είναι προβλέψιμο για την άμυνα της αντιπάλου ομάδος. Με το που βγήκε πρόεδρος της ΝΔ κάνει αυτό ακριβώς που έκανε και ο πατέρας του όταν κι εκείνος είχε εκλεγεί στην ίδια θέση: ζητά επίμονα εκλογές. Ο πατέρας του όμως έχασε τις πρώτες εκλογές του 1985 και δεν κατάφερε να νικήσει στις δυο επόμενες αναμετρήσεις του 1989. Στις εκλογές του '90 απέσπασε ισοπαλία 150 βουλευτών κι έγινε πρωθυπουργός αφού πήρε τον Κατσίκη πατέρα από τη ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου.
Η προβλεψιμότητα στο παιχνίδι του Κούλη όμως, δεν σταματά εδώ. Κάνει ό,τι και ο Σαμαράς όταν κι αυτός ανέλαβε πρόεδρος της ΝΔ: το παίζει αντιμνημονιακός, ευρωσκεπτικιστής, κάτι που ο Σαμαράς αναίρεσε -τα  δύο “Ζάππειά” του- αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός.

Η προβλεψιμότητα στο παιχνίδι είναι δώρο στην άμυνα του αντιπάλου, ειδικά όταν κεντρικό αμυντικό έχει την πρόσφατη μνήμη.

ΜΗ ΑΪΝΣΤΑΪΝ
Μόνη διαφορά του χρόνου από τα μνημόνια, είναι ότι ο χρόνος έχει αρχή.
 
Μετράει η Ελλάδα

  • Ο Τσακαλώτος μετράει μέρες για τρία πρωτοσέλιδα των Παραπολιτικών.
  • Η Σπυράκη μετράει μέρες να φύγει από εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
  • Ο Κούλης μετράει προ ημερησίας διατάξεως θριάμβους στη Βουλή, μετρά μέρες να γίνει πρωθυπουργός, μετρά ωράρια στη θέση του “ξεπερασμένου 8ωρου”
  • Κάποιοι μετράνε λεφτά, άλλος λεφτά που χρωστάει, λεφτά που λείπουν, λεφτά που μείνανε.
  • Άλλοι μετρούν χρόνια φυλακή που τους περιμένουν για κρατικό χρήμα που μέτραγαν κάποτε στους λογαριασμούς τους. 

Νέα τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: