27/6/18

Δύο βουλευτές δρόμος ως το Μαξίμου

Ο Κούλης απέχει πια από το Μαξίμου μόνο δύο βουλευτές.

Δε μπορεί να είναι τόσο βλάκας ο Λαζαρίδης και στα ξαφνικά έφυγε από την κυβερνητική πλειοψηφία τσάμπα. Όσοι το ισχυρίζονται αυτό τον προσβάλουν 

Για το Μακεδονικό δώσαμε το χρέος, για το χρέος δώσαμε το καλοκαίρι, για την πλάκα μας δώσαμε τον Λαζαρίδη.

Ο Λαζαρίδης για να εγκαταλείψει στα ξαφνικά την κυβερνητική πλειοψηφία ζήτησε και πήρε πάνω του, πήρε δρόμο, πήρε σοβαρά την κατάσταση, πήρε άδεια από τη σημαία της Βουλής,  πήρε μπρος,  τα λεφτά τα πήρε στο κρανίο και η στιγμή τον πήρε και τον σήκωσε.

Τώρα που βγαίνουμε ξανά στην κουτάλα, συγνώμη, στην εξουσία, πρέπει να εκσυγχρονιστούμε. Το “Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια” θα το κάνουμε “Στρατός-Παπάδες-Αστυνομία” ή πιο ήπια, “Τανκς-Μητροπολίτες-Χρυσή Αυγή”. Την Αποστασία θα τη λέμε Τασία.

Ο Τσίπρας έλυσε το Μακεδονικό με τη συμφωνία των Πρεσπών και πέφτει η κυβέρνησή του. Αν προλάβει να λύσει και το Κυπριακό με καμιά συμφωνία της Τριχωνίδας θα πέσει στο 3%.

Εντάξει, μωρέ, την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα μόνο οι Βρυξέλλες δεν τη θέλουν. Τι μας νοιάζει εμάς;

Πολύ ενδιαφέρον το ματς Γαλλία - Δανία. Η μπάλα βαριόταν κι έπαιζε μόνη της.
Με νέα απόφασή της η Σούπερ Λιγδ φέρνει αλλαγή στη διαιτησία που από δω και πέρα στοπ πρωτάθλημα και το κύπελλο θα γίνεται μόνο με VAR. Οι διαιτητές και οι βοηθοί τους στα κουβούκλια για να μη φαίνονται και κινδυνεύουν τα μαγαζιά τους. Οι διαιτητές, για προστασία τους, θα ορίζονται με ψευδώνυμα όπως “Παναθηναϊκάκιας”, ο “Πεναλτάκιας”, ο “Καρτάκιας”, ο “Πουλημένος”, ο “Μπάμπης ο Σουγιάς” και  άλλα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: