26/6/18

Πάμε για Ιουλιανά '65

Έφυγε και ο Λαζαρίδης από τους ΑΝΕΛ. Δεν υπάρχει πιο έξυπνος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έκανε πρώτα την πρόταση δυσπιστίας, που απορρίφθηκε και μετά κάνει την αποστασία. Ίσως κάποιος του σφύριξε ότι αυτά γίνονται μήνα Ιούλιο.

Τέτοιο Ιούνιο δεν ξαναείδαμε. Μακεδονικό, χρέος, πρόταση δυσπιστίας, κακοκαιρία, τώρα και αποστασία.   Πάμε για Ιουλιανά. Ας δούμε όμως αυτή την αποστασία, που θυμίζουμε είναι κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Το κείμενο που ακολουθεί είναι προϊόν φαντασίας απ' όπου κι αν προέρχεται.

Η αποστασία ξεκινά με ένα ευχάριστο μήνυμα. Πιάνουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ και του λένε: “Οι αποστάτες πάνε μπροστά. Μην ξεχνάς ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός”. Μετά υπόσχονται τα χρήματα.

Μη νομίζετε ότι τα αργύρια είναι πάνω από 500 χιλιάρικα. Εδώ είναι πάμφθηνοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που στο κάτω-κάτω αυτοί παίζουν μπάλα.

Πώς γίνεται ο χρηματισμός βουλευτών ΑΝΕΛ που φεύγουν; Οι νεοδημοκράτες που εκτελούν το σχέδιο βάζουν σε κάθε βουλευτή των ΑΝΕΛ που θ' αποστατήσει έναν παρένθετο κοινά αποδεκτό, να κρατήσει αυτός για λίγο τα χρήματα και μετά να τα δώσει στον βουλευτή. Όμως δεν γίνεται ακριβώς έτσι:

Από ΝΔ και τον εφοπλιστή που βάζει το χρήμα, πιάνεται ο παρένθετος και του χαρίζουν τα μισά χρήματα, αρκεί να τους επιστρέψει τα άλλα μισά. Έλα όμως που δεν πιάνει!...

Ο παρένθετος, δασκαλεμένος από το -πουλημένο στον Τσίπρα- FBI τα καρφώνει αυτά στον βουλευτή που σκέφτεται ν' αποχωρήσει αποχώρησε, του δίνουν αυτουνού τα μισά ή τίποτα, αρκεί να παραιτηθεί από βουλευτής. Έτσι, θα πιάσουν τον αντικαταστάτη του κι άντε πάλι απ' την αρχή.

Θα έρθει ο κούκος αηδόνι στον Κούλη και τον εφοπλιστή  που χρηματοδοτεί την αποστασία.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: