11/6/18

Ρουβάκωνας

Να το πάρει το ποτάμι; Δεσμεύτηκαν εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Sakis.
Νέα καταστροφή του Κούλη. Πιάσανε 20 Ρουβικώνειους που δεν κατάφεραν να μπουν στο υπουργείο Προ-Πο, όχι ΟΠΑΠ.

Σε λίγο θα βγει στον Σκάι ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης και θα διορθώσει τα πρά(γ)ματα εξηγώντας στους 90χρονους ψηφοφόρους του ότι γι' αυτό ακριβώς τους έπιασαν τους Ρουβικώνειους και θα τους κατηγορήσουν. Επειδή δεν τα κατάφεραν να μπουκάρουν και να φύγουν.

Τι θα έγραφαν οι εφημερίδες σήμερα αν είχαμε πρωθυπουργό Κούλη: “Συνελήφθη στην Καισαριανή, επειδή διέβη τον Ρουβίκωνα, ο Ιούνιος Καίσαρ”.


G7, G6+1 και τρίχες κατσαρές. Σιγά μην έκαναν τίποτα στον Τραμπ στο . Αλλά πού θα πάει; Δε θα βγει πρωθυπουργός ο Κούλης; Εκεί να δεις τι έχει να γίνει στο G174 που θα περιλαμβάνει κι εμάς αν δεν έχουμε πέσει θέσεις.

Νέα συνάντηση του Κούλη που υποδέχτηκε τη συνεργάτιδά του Φώφη έξω από το μέγαρο Μαξίμου, για λόγους συμβολικούς. Ο Τσίπρας παρακολούθησε έντρομος τη σύσκεψη πίσω από τις κουρτίνες.

Με τον Γκο(υ)τζαμάνη και το '65 του '63 έβαλαν στον Κούλη τρικυκλοποδιά


Με Κούλη πρωθυπουργό η σύσκεψη πολιτικών αρχηγών θα έχει κριτική επιτροπή με παρουσιαστή τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και κάθε 15 λεπτά διακοπή για διαφημίσεις.

ΝΔ: “Δεν είμαστε καλοί στην αντιπολίτευση. Εμείς είμαστε φτιαγμένοι μόνο για να κερδίζουμε εκλογές και καμιά φορά για να τις χάνουμε”.

Δύσκολες οι εκλογές του 2019, ομολογεί ο Κούλης. Θα παλέψει ν' αποσπάσει ισοπαλία ή το πολύ-πολύ ήττα με χαμηλό σκορ.

Γέρων Πάει Ίσιος: "Αν μέχρι την άλλη βδομάδα δεν μάθουμε την επίσημη θέση της ΝΔ για το όνομα της ΠΓΔΜακεδονίας βλέπω ουρές στα σούπερ-μάρκετ για μακαρόνια κι εβαπορέ. (όμως ένα)"

Το νέο όνομα της ΠΓΔΜακεδονίας θ' αναδειχθεί με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.

Όχι άλλο μαύρο στη δίκη των χρυσαβγάδων μπράβων.

Κάθε που σκάει βόμβα στη Μέση Ανατολή, στην Τουρκία, στα Βαλκάνια, κάποιοι ανακαλύπτουν σχετική  προφητεία του Ιωάννη Αποκάλυψη και ξεκινούν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Όταν έρχεται στην Αθήνα αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του ΔΝΤ ξεκινά το κούρεμα των καταθέσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: