6/4/18

SUberman

Νούμπερ Τεν(Τεν)
ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ: Ο Ουμπεριαλισμός δεν θα περάσει.

Θα 'ρθει η μέρα που ο Κούλης θα πάει να εγκατασταθεί στο Μαξίμου και θα πάει με Ούμπερ.

Με κανονικά ταξί φεύγουν από τη ΝΔ όσοι φτιάχνουν το νέο καραμανλικό κόμμα. 

Αποξήρανση του Ρουβίκωνα ζητά ο Κούλης από τη νέα ιταλική κυβέρνηση, η οποία όμως δεν υπάρχει ακόμα.

Σόλων, Σόλων
Η ΝουΔού μας στην Ελλάδα / βόσκει μίζες στη λιακάδα / χόρτο, ΜιΜιΈ και μπάλα / για να νταουνλόουντ γάλα. / Να το κάνουν Μαρινάκι, / να το κάνουν Μητσοτάκι / να στο βάλουνε στο γκώλον, / να σου πουν μισόν ή όλον;

ΑΓΟΡΑ
Πέντε κόμμα εννιά ο Κατσίκης και τ' αρνιά

Ο Σπυραντώνης Αδ-Όνειδος υπόσχεται στην προανακριτική επιτροπή ότι θ' αποκαλύψει τελικά από πού χρηματίστηκε ο Τσίπρας. Αυτό, είπε, θα γίνει σε ειδικό ένθετο στο μεθεπόμενο Βήμα της Κυριακής. 

Ο Πέτρος αρνήθηκε τρεις φορές να καταθέσει στην προανακριτική για τον Χριστό. “Δεν το γνωρίζω το άτομο”, επαναλάμβανε κάθε που τον  ρωτούσαν.

Νέος Άλλος Κόσμος: Κλείνει για λίγες μέρες η Κόλαση για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Θυμίζουμε, η Κόλαση παραπλανητικά άλλαξε την ταμπέλα και την έκανε “Φορολογικός Παράδεισος”, κάτι που προβληματίζει για αθέμιτο ανταγωνισμό. Στον κανονικό Παράδεισο 5-6 άτομα συχνάζουν και δεν ξέρει κανείς αν είναι πελάτες ή γκαρσόνια που κάθονται στα εξωτερικά τραπέζια για αβάντα. 

Κανείς δεν έμαθε ποιος πλήρωσε τον Μυστικό Δείπνο, αφού τα 30 αργύρια τα επέστρεψε άθικτα ο Ιούδας στους αρχιερείς της Μητρόχολης Καραβλήτων.


ΑΣΧΕΤΟ
Τα νησιά του Αιγαίου είναι η βραχοκοκκαλιά της πατρίδος μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: