5/2/18

NOVART IS GREECE

Η Μακεδονία είναι μακεδονική, γαμώ τα χάπια μου μέσα
Υπουργοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και δύο πρωθυπουργοί κατάφεραν αναδιανομή κεφαλαίου από την πλούσια Novartis στις τσέπες των φτωχών εαυτών τους και οι κακές γλώσσες τους κατακρίνουν, επειδή πλήρωσε και το ελληνικό δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η γελοιότης δεν έχει όρια Αδ-Όνειδος να ξεπεράσει.


Όχι ο χρόνος, ο πόνος είναι χρήμα. Η ευχή “Πάνω απ' όλα υγεία” γίνεται “Πάνω απ' όλα λεφτά”.

Το συλλαλητήριο δυστυχώς παρακολούθησαν κάτω από δύο εκατομμύρια θεατές live ή τηλεθεατές και γι' αυτό σίγουρα φταίει η διαιτησία.

Έντρομη η κυβέρνηση της ΠΓΔΜακεδονίας από τον παλμό, την πίεση και τον πυρετό του συλλαλητηρίου σπεύδει ν' αλλάξει στάση και ζητά ονομασία “Μη Ελληνική Μακεδονία και Δημοκρατία”.

Τι ακριβώς να σεβαστώ;

Δεν παραξενεύομαι που νευριάζω ακούγοντας Θεοδωράκη. Ανησυχώ όμως, γιατί τελευταία με νευριάζουν και τα τραγούδια του. Χθες είδα στον ύπνο μου ότι ο Τσίπρας απαγόρευσε τη μετάδοση μουσικής Θεοδωράκη που κυκλοφορεί πια από χέρι σε χέρι χιτλερικού, χουντικού, ρατσιστή και άλλων αδελφών τού παλαιού συνθέτη που ακόμα δεν κατάφερε ν' αλλάξει επάγγελμα και να γίνει πολιτικός της προκοπής.

Αυτό το μακεδονικό χώμα είναι δικό τους και δικό μας. 

ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Η ιστορία κύριο μάθημα σε όλες τις τάξεις των σχολείων, εξετάζεται σε όλους τους κλάδους για είσοδο στα τριτοβάθμια ιδρύματα και θεωρείται κύριο προσόν για πρόσληψη σε οποιαδήποτε εργασία. Όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί αιρετοί ή μη, ειδικά οι βουλευτές, θα εξετάζονται μεθοδικά στην ιστορία και οι ανίστοροι θα εκπίπτουν του αξιώματος.

Λευτεράκης Αυγενάκης: Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ στην έδρα του. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και οι παραλήπτες του επίσης! Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει”.

Κάποιος να πει στον Κούλη του Σαμαρά ότι για να πάρει πίσω ψήφους από τους χρυσαβγάδες πρέπει να πείσει ότι οι χρυσαβγάδες έχουν άδικο όχι δίκιο, όπως καταφέρνει και πείθει μέχρι σήμερα. 

Επίσης, πείτε του Κούλη ότι αν φτιαχτεί η “σοβαρή Χρυσή Αυγή” πρώτος που θα πάει σ' αυτήν θα είναι ο Σαμαράς. Την ξέρει τη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: