14/11/17

Σιγά μη στάξει η ουρά της καμήλας

Ό,τι και να συμβεί στην Ελλάδα είναι δείγμα ότι πέφτει ο Τσίπρας.

Ο Άδωνις κατάφερε και μάζεψε 50 άτομα σε μάθημα που έκανε σε κινηματογράφο της Πάτρας για την αρχαία ιστορία της Άνω Βούλας; Ο Τσίπρας έχασε τη δεδηλωμένη.

Πυροβολισμοί σε γειτονιά; Εμφανίστηκαν ξαφνικά στην Ελλάδα οπλοφόροι εγκληματίες. Δείγμα στο φλιτζάνι ότι πρέπει να παραιτηθεί ο α προπό υπουργός Προ-Πο. 

Πουλάμε βλήματα στη Σαουδική Αραβία; Τι άλλη απόδειξη χρειάζεται ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Καμμένος;

Δύσκολα θέματα Φυσικής; Ακόμα δεν παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας; Εκλογές τώρα. 

Τράκαραν δυο νταλίκες στην εθνική οδό Αγουλινίτσης Πύργου με αγελάδα; Να παραιτηθεί ο Σπίρτζης.

Πλακώθηκαν στις μάπες  τρεις Αφγανοί με άλλους τόσους Σύρους πρόσφυγες στη Χίο; Μεγάλη πόρτα θα διαβεί ο Μουζάλας, να πάρει σύνταξη και να πέσει η κυβέρνηση πριν καταρρεύσει η χώρα.

Βρέθηκαν δυο-τρεις ιοί συναχιού σε υπόγειο νοσοκομείου; Διέλυσαν την Υγεία, παραιτείται ο αρμόδιος υπουργός, πέφτει η κυβέρνηση, αλλιώς θα κολλήσουμε όλοι μαγουλάδες.

Χαλάζι στη Βοιωτία; Να γκρεμιστεί το υπουργείο Γεωργικής Ανάπτυξης, να γίνει γήπεδο γκολφ και να το χαρίσουμε σε ξένο επενδυτή μετά τις εκλογές τον άλλο μήνα. 

Τρώει πεντάρα ο Ολυμπιακός από τον Απόλλωνα; Διαλύθηκε ο Αθλητισμός να παραιτηθούν μέχρι και τα πόμολα της ΓΓΑ.

Λένε καλά λόγια για την Οικονομία μας γραφειοκράτες των Βρυξελλών; Να φύγει από την Ελλάδα ο Τσακαλώτος.

Βρέθηκε αρχαίος αμφορέας στο Ελληνικό; Περιμένουμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού και προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Η Φώφη μάζεψε 210 χιλιάδες εσωτερικούς ψηφοφόρους, μεταξύ των οποίων Ψωμιάδης, Μάνος και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι τέτοιοι; Προφανής απόδειξη ότι πέφτει η κυβέρνηση, φυλαχτείτε. 

Με αυτή τη λογική κάθε που το ΚΚΕ έκανε συνέδριο θα είχαμε δικτατορία του προλεταριάτου και οικοδόμηση σοσιαλισμού, αλλά ακόμα καπιταλισμό έχουμε και αστική δημοκρατία.

Κοίταξε η γυναίκα σου πονηρά τον Χατζηνικολάου της οθόνης; Διαζύγιο. 

Έλεος, χάθηκε ο κόσμος, αλλά δεν πάθαμε και τίποτα. Κατάπιαμε την κάμηλο, φάγαμε το βόδι και δεν έσταξε η ουρά του γαϊδάρου.

Αν βρεθεί με άλλη οφσόρ η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα σημάνει παραίτηση της κυβέρνησης ή μόνο του υπουργού  Εξωτερικών;  Ο Οικονομικών εξοστρακίστηκε προ πολλού, επειδή ισχυρίστηκε ότι τελειώνουν τα μνημόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: