13/11/17

ΕκΦωφισμός Τσίπρα

Σε απόγνωση ο Κούλης
Την Κυριακή θα γίνει της Φώφης.

Η συμμετοχή στις εκλογές του κεντροΠΑΣΟΚ ξεπέρασε τις 600.000 €.

Σύντομα αποτελέσματα: Φώφη πρώτη γύρου, Καμίνης άπατος, Σταύρος απόπατος.
Μετά την εκλογή της Φώφης ως αρχηγού του κεντροΠΑΣΟΚ θα γίνουν άλλες εκλογές για νέο ΑΦΜ του κόμματος που δεν υπάρχει. Μέχρι στιγμής υποψηφιότητα υπέβαλαν ο μυστικός αριθμός 007, ο  π=3,14, ο πληθυντικός αριθμός, αναμένονται κι άλλοι

Φω-φω-φω, φω-φω-φω, τι Φωφούκι ’ταν αυτό.

Τα πρώτα αποτελέσματα έδειχναν να εξασφαλίζει αυτοδυναμία η Φώφη και να μάχονται για τη δεύτερη θέση στήθος με στήθη Ανδρουλάκης και Μαρέβα, που μάλλον θα έπαιζαν την επόμενη Κυριακή στον μικρό τελικό, για να έχουμε έσοδα και από δεύτερο γύρο.




Η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο εκλογής Φώφης τιμολογείται στα 10 ευρά, εξαιτίας της αναμενόμενης χαμηλής προσέλευσης.


Ο Ανδρέας τρίτο δρόμο για τον σοσιαλισμό, ο Κουβέλης τρίτο πόλο για την κυβέρνηση, ο Σταύρος τρίτο πόδι για μην τον είδατε.
Μεγάλη νίκη του Γιάννη Ραγκούση, πέρασε τον Άγνωστο Γάτσιο. Το Πανελλήνιον αναρωτιέται στα καφέ και στα δημόσια ουρητήρια: «Ποιον ψήφισε ο Ψωμιάδης;»

Η Φώφη ευγενικά παραδέχτηκε τη συντριπτική νίκη της. Με 42,8% θα είχε αυτοδυναμία πέρσι, το 1985.


Τα συγχαρητήρια της πρωθυπουργού μας δέχτηκε η εθνική μας που αποκλείστηκε από το μουντιάλ χωρίς ήττα από την Κροατία στο Καραϊσκάκης.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Μ’ εμένα πρωθυπουργό η εθνική μας ηττήθηκε από την Κροατία,  αλλά στο Ζάγκρεμπ. Με Φώφη πρωθυπουργό όμως, η εθνική μας δεν κατάφερε να τους νικήσει στην έδρα μας.

ΠΑΣΟΚ: Από τη στιγμή που η Φώφη βγήκε πρωθυπουργός όλα καλά για την Ελλάδα. Η εθνική μας ακόμα δεν έφαγε γκολ από την Κροατία. Το ΠΑΣΟΚ αυτοδύναμο, η εθνική μας ισοπαλία. Αλλαγή εδώ και Ντορα. (Λόγος Φώφης κολοβός)

Πρώτη ισοπαλία της εθνικής μας με Φώφη πρωθυπουργό. Αναμένονται δηλώσεις της. Της εθνικής μας
  
Και άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: