10/11/17

Φέρτε μου την Κροατία

Όλα-λα γίνονται
Μεγάλα ντεζαβαντάζ για την εθνική μας στον επαναληπτικό με την Κροατία. Ο αγώνας θα δοθεί στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με 1-4 εναντίον μας και θα το μεταδίδει ο Σκάι. Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην είναι έξω από τη φυλακή ο Κουφοντίνας.

Να τι έπαθε από την Κροατία η εθνική μας με ελεύθερο τον Κουφοντίνα. Ελπίζω, Ντόρα μου,  την Κυριακή, στον επαναληπτικό αγώνα, να μην έχεις δώσει πάλι άδεια στον Χριστοφοράκο και μας κουβαληθεί στην Αθήνα.

Ηττηθήκαμε με σκορ που κατακρημνίζει στη διεθνή ιστορία  το ένδοξο ποδοσφαιρικό παρελθόν της ηρωικής χώρας μας από την εποχή του Κολοκοτρώνη και του Καραϊσκάκη, χάσαμε την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελο που θα γίνει στην τιμημένη πρώην Σοβιετική Ένωση, ακόμα δεν επέστρεψε στην Ελλάδα ο Χριστοφοράκος που παραβίασε την άδεια που είχε πάρει από τη Ντόρα, γίναν τόσα και τόσα χθες  και ακόμα να παραιτηθεί ούτε ένας υφυπουργός. 

ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Πείτε μας, κύριε υπουργέ, τι καλό για τη χώρα έφερε η διήμερη έξοδος Κουφοντίνα; Κέρδισε η εθνική μας την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελο της Ρωσίας. Πόσο ανέβηκε η ανάπτυξη αυτές τις δύο μέρες; Πόσο έπεσε η ανεργία στις 48 ώρες που ο Κουφοντίνας ήταν αδειούχος από τις φυλακές Κορυδαλλού; Κατά πόσον πατάχθηκε η φοροδιαφυγή καθόσον ο Κουφοντίνας ήταν ελεύθερος;

Καλέ  κυρα-Ντόρα, πότε λήγει η άδεια Χριστοφοράκου; Άντε να έρθει μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε στο εδώλιο.

Καταδικάζω την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που έδινε αβέρτα-κουβέρτα άδειες στον δολοφόνο του Μπακογιάννη, μέχρι που την κοπάνησε κιόλας και δε φοβήθηκε κανείς τότε, μόνο έπεσε πλάκα για μια χαίτη ξανθού χρώματος κομμωτηρίου γειτονιάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: