17/3/17

Υ-Χεί-α

Οικονόμου υ-Χι-έστατος
Στην ώρα του πρωθυπουργού πάλι ο μονίμως γεμάτος απορίες Λεβέντης κατέθεσε ερώτηση για την Υγεία.  Ο Κούλης απουσίαζε από τη συζήτηση διότι χαίρει άκρας (δεξιάς) Υγείας.

Ο Οικονόμου Υγείας της ΝΔ, πρώην ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι οι διορισμένοι στα νοσοκομεία από ΣΥΡΙΖΑ θα φάνε Χι. Πολλοί όμως το παίζουν διπλό.

Ο Χίτης του αύριο
Ο Κούλης θ' αντικαταστήσει το διεφθαρμένο κράτος Πρόνοιας με κράτος Υπόνοιας για απόλυση.

Ο Ολυμπιακός δεν έπρεπε να πάει στην Κωνσταντινούπολη για να εισπράξει τέσσερα γκολ. Ο Ερντογάν το αξιοποιεί αυτό υπέρ του στο δημοψήφισμα που θα κερδίσει κι αυτό 4-1, δηλαδή 80%-20%.

Μια ελληνική ομάδα δεν πρέπει να χάνει εκτός ορίων της πατρίδος. Ας έχαναν στο δικό τους γήπεδο, κάτι που θα έφερνε χρήματα στην αγορά και γενικότερα στην ελληνική οικονομία.

Η ΝΔ ζητά την άμεση παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού, ''...μετά την εξευτελιστική ήττα του Ολυμπιακού και μάλιστα εκτός έδρας”.

Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης του Ολυμπιακού διέταξε έρευνα αν έγινε εναέρια παραβίαση της εστίας μας από τους Τούρκους, δηλαδή γκολ με κεφαλιά. 

Η εγκληματική μαλακία συνεχίζεται. Προφανώς έχουν δίκιο οι Γιαννακόπουλοι. 

Τα τμήματα του Παναθηναϊκού πρέπει να χρησιμοποιούν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις και να μην φτιαχτεί γήπεδο (εμπορικό κέντρο) στο σχεδιαζόμενο Άλσος Γουδή. Αν δεν παίζει ούτε ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο τι στο διάολο θα το κάνουμε και κυρίως, πώς θα το συντηρούμε; Με τι λεφτά; Ποιος μαλάκας προτείνει στον Τσίπρα προσωπικά τέτοιες ηλθιότητες;

Στο Παρίσι εξερράγη βόμβα σε φάκελο και οι εκεί αρχές απορούν πώς κατάφερε να φύγει από την Ελλάδα, όχι πώς κατάφερε και πέρασε από το αεροδρόμιό τους, μιας πρωτεύουσας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ούτε ο “αποστολέας” Κικίλιας δεν θα απορούσε με τέτοια κουταμάρα. 

Στις διαπραγματεύσεις οι τύποις δανειστές παραμένουν στο Χίλτον και αμήχανοι. “Επιβάλαμε ένα απάνθρωπο μνημόνιο, σίγουροι ότι θα πέσει πρώτα η κυβέρνηση, αλλά αποτύχαμε ξανά κι εμείς και το μνημόνιο που απέτυχε”.

Ο Κούλης εκφράζει ένα μικρό παράπονό του έναντι του ΔΝΤ που απέτυχε ακόμα και στην αποτυχία της Ελλάδος ως χώρας.

Οι δανεισταί, που δε νοιάζονται για την επιστροφή των χρημάτων τους, αλλά για την επιστροφή δεξιάς κυβέρνησης στην χώρα που κατασπαράζουν, καταγγέλλουν ως αριστερό το τρίτο μνημόνιο, αυτό που υπέγραψε ο Τσίπρας Ιούλιο 2015 και ζητούν άλλο, ακόμα πιο σκληρό που θα καταφέρει επιτέλους να ρίξει την κυβέρνηση, αλλιώς θ' αναγκαστούν να τη ρίξουν με τον Κούλη χωρίς μνημόνιο, θα χρειαστεί δηλαδή να υπογράψει αυτός το άλλο ένα και θα πέσει αμέσως.

Όπως φαίνεται, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τ' άλλα μνημόρνια είναι γάτες στη φάκα για τις σφήκες. Μπήκαν και δεν ξέρουν πώς θα βγουν.

ΠΑΙΔΕΙΑ
Ο Κούλης επιτέλους πρόλαβε τους χρυσαβγάδες και ζητά πανελλήνιες εξετάσεις αίματος. Το τμήμα παιδείας της ΝΔ απαιτεί στην πρεμιέρα των πανελληνίων μετά τον αγιασμό να τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς.

ΚΕΝΤΡΟ(από)ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Το Σταυροθοδωράκι δέχεται να προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη κ.τ.λπ. Έναν μόνο όρο θέτει, την αλλαγή ονόματος σε “ΠΑΣΟΠ”. Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Ποτάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: