18/3/17

Το Ψαίμα Βάφτηκε Κίτρινο

Πρακτορείο του Ρόιτερ: “Σε λίγο ο Κυριακούλης Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη τύπου, όπου θα εξαγγείλει πρόωρες εκλογές στη Γερμανία”.

Πολλά γέλια. Σήμερα εορτάζονται τα 60 χρόνια της συνθήκης της Ρώμης που τελικά έφερε την Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν ξέρουμε σε ποιο νεκροταφείο θα γίνει ο εορτασμός, ούτε σε τι. Σε νεκροταφείο ιδεών; Σε νεκροταφείο αρχών; Σε νεκροταφείο ανθρώπων, θέσεων εργασίας, ολόκληρων επαγγελμάτων, αποταμιεύσεων; Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας ειδοποιήσει.

Η σορός του σωρού.
Πολιτικά διώκεται ο Σώρρας, επειδή αυτός και η γυναίκα του έκαναν μια πολιτική πράξη, βούτηξαν από τον κουμπάρο τους αυτοκίνητο πολυτελείας και το μοσχοπούλησαν.

Σώρρας, ένας άφραγκος Σόρος

Πόσο μαλάκας για να σ' Σωρραίος;

Τα θρίλερ τα βλέπουμε επειδή εμείς είμαστε ασφαλείς στη θέση μας, αλλά κι επειδή φοβόμαστε ότι κάτι από αυτά που παθαίνουν τα πρόσωπα του έργου μπορεί αργότερα να πάθουμε κι εμείς. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την ξεφτίλα των ριάλιτι. Τα βλέπουμε επειδή άλλοι ξεφιλίζονται, όχι εμείς. Είμαστε σίγουροι όμως ότι κι εμείς κινδυνεύουμε να ξεφτιλιστούμε αύριο με τον ίδιο τρόπο στην πραγματική ζωή, αν φυσικά αυτό δεν έχει ήδη γίνει και βλέπουμε ριάλιτι για να μοιραστούμε την ενοχή μας.
 
Όταν δεν δέχεσαι να δοθεί η ελληνική ιθαγένεια σε Εβραίους που την είχαν και τους τη στέρησε ο Χίτλερ λες ότι ο Χίτλερ έκανε πολύ σωστά. Εντάξει, Κούλη; 

Κατά λάθος να μην υπερψήφισες την αποκατάσταση αυτών των πατριωτών μας αποκλείεται για κόμμα που ισχυρίζεται ότι μπορεί να κυβερνήσει και μπερδεύτηκε με τις τροπολογίες.

Πόσω μάλλον όταν πρόσφατα ο αντιπρόεδρός τους ζήτησε συγνώμη από τους Έλληνες Ισραηλίτες για παραλήρημά του εναντίον τους και τηλεπώληση αντίστοιχου περιεχομένου βιβλίου. 

Πώς να πούμε ότι έγινε ένα απλό λάθος όταν βουλευτή σου έχεις τον επίσημα, με βούλα, χουντικό Βορίδη, η ΝΔ τον είχε κάνει και υπουργό, μη μιλήσουμε για τον γιο του Πλεύρη του μόνου που δηλώνει επίσημα χιτλερικός και η “βιβλιάρα” του έσκισε καλσόν.

Αποτελεί ηλιθιότητα να χαλάσει ένα κόμμα που πάει για κυβέρνηση, τρομάρα του, τη σχέση του με το επιχειρηματικό αυτό στοιχείο της χώρας μας. Αν θεωρούσαν ότι θα έχαναν ακροδεξιές ψήφους επειδή οι χρυσαβγάδες ψήφιζαν κατά, τότε είναι βλάκες με πατέντα. 

Για να πάρεις την κυβέρνηση πρέπει να "κλέψεις" ψήφους από το κυβερνητικό κόμμα, αυτό το μερίδιο οπαδών αυτό, 3-4%  είναι που περιφέρεται και αλλάζει κυβερνήσεις. Τύποι που μετά από τόσες δεκαετίες κάνουν πως δεν το ξέρουν αυτό είναι επικίνδυνα ηλίθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: