19/3/17

Εκ παπαραδρομής

Κούλης πρωθυπουργός μόνο εκ παραΝΔρομής
Εκ παραΝΔρομής δεν υπερψήφισαν στη Βουλή την απόδοση ιθαγένειας στους απόγονους Ελλήνων θυμάτων του ολοκαυτώματος. Δηλαδή ο Χίτλερ τους εξαφάνισε από ελληνικού προσώπου γης;

Εξεταστική και για τα σκάνδαλα στην υγεία; Να γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι πρέπει να φύγουν μια ώρα αρχύτερα. Για να μη μας μαυρίζουν την ψυχή και μας ανεβαίνει η πίεση.

Θα κυβερνήσουμε εκ παραΝΔρομής και θα μειώσουμε αναΝΔρομικά παροχές, συντάξεις, μισθούς και φόρους πλουσίων

ΑΠΟ Ρο
Ρε πούθτη, πώς διάολο μετά από καιρό θα βρεθεί στα ψηφοΝΔέλτια και ο Σώρρας;

ΚΙΤΡΙΝΟΨΑΙΜΑΤΟΙ
Εντοπίστηκε ο Σώρρας κρυμμένος σε τραπεζικό λογαριασμό της Ελβετίας υπό μορφή κατοχικών νομισμάτων και ομολόγων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας


ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΩΡΡΑ
Ο Σώρρας καταγγέλλει την Ολλανδική κυβέρνηση, γιατί του απαγορεύει να μιλήσει στις Βρυξέλλες σε συγκέντρωση υποστηρικτών του σε καφετέρια του κέντρου των Βρυξελλών. Ο ισχυρισμός του αυτός ελέγχεται από ΤΑ ΝΕΑ και το νερό του Καματερού.

ΟΛΑ ΤΗ ΣΩΡΡΑΣ
Το δικαστήριο καταδίκασε τον Σώρα χωρίς αναστολή σε μη εξαγοράσιμη ποινή για λόγους ευνόητους. Τον άλλο τον είχε πληρώσει με ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ.


Πράγματι υπάρχει χειρότερη ξεφτίλα από το Σκάει Σερβάικο: να σ' έχει εξαπατήσει ο Σώρρας και να βγαίνεις στην τηλεόραση να το λες.

Θα πεις, εδώ πληρώνουμε στους δήθεν δανειστές που μας πρόσφεραν σωτηρία και είμαστε κάθε φορά σε χειρότερη θέση, γιατί λοιπόν να είναι άκρα ξεφτίλα να πληρώνουμε και τον Σώρρα;

Ο Τραμπ απαιτεί από τη Γερμανία τη Μέρκελ χρήματα για την προστασία που της παρέχει απέναντι σε κάτι που δεν ξέρει κανείς. Η Γερμανία θα τα πληρώσει, αλλά από ποιανού άραγε τις τσέπες; Σίγουρα για την προστασία που παρέχει η Γερμανία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες απέναντι στην ίδια.

Σε παΝΔημία αισιοδοξίας ο Εβραίος γνωστός στη νεολαία Κούλης πέρασε περιοδεύων και ζήτησε πρόωρες εκλογές από παιδιά-πελάτες του τρίτου νηπιαγωγείου Αγουλινίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: