16/3/17

(Ντάισελ)Μπλουμ και πάτο

Πολύ νίκησε στην Ολλανδία το πρώτο δεξιό κόμμα που έχασε το 1/4 της δύναμής του.

Αυτός είναι ο φάρος του Κούλη, που δείχνει το ξεκίνημα της παράταξής τους σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα τα συγχαρητήρια που του απέστειλε.

Ο συγκυβερνήτης του Ολλανδού “νικητή”, ηττημένος με κορώνα στο κεφάλι του Ντάισελμπλουμ στον πάτο (μπαμ και κάτω) τα πήγε χειρότερα και από την καταστροφή του ΠΑΣΟΚ. Από 24% στο 5%. Έχασε το 80% του ποσοστού του.

Μουσική ανάσα: ΝτάισελΜπλουμ και πάτο.


Για τα αποτελέσματα στην Ολλανδία ο Κούλης ζητά την παραίτηση του Τσίπρα.

Ο Κουτσούμπας εσπευσμένα στο Δρομοκαΐτειο, μόλις έμαθε ότι η ανερχόμενη Πράσινη Αριστερά της Ολλανδίας προήλθε από συγχώνευση και του εκεί κομμουνιστικού κόμματος....

Η ΝΔ καταψηφίζει τα μέτρα. Κι αν δεν περάσουν τι κάνουμε; Ξανά διαπραγματεύσεις που θα χειροτερέψουν την κατάσταση; Ακόμα κι αν τρελαθεί ο Τσίπρας και κάνει εκλογές και βγει ο Κούλης πρωθυπουργός τι θα γίνει τότε; Ξανά διαπραγματεύσεις; Θα προκύψουν πάλι μέτρα και χειρότερα. Μπερδεύομαι.
Εγώ νόμιζα ότι το τρίγωνο έχει τρεις γωνιές. Ο Κούλης ισχυρίζεται ότι έχει και τρεις κορυφές, όπως το τρίκορφο. Ο Κούλης πόσες κορυφές έχει; Τρεις; Κικίλιας, Αδόνειδος και ποια η τρίτη; Μήπως είναι δίγωνο και δίκορφο; Όχι. Ο Κούλης είναι τρύπτυχος, επειδή έχει τρία πτυχία. Πήραμε τα τρία μας, τρία, να τη φας και να 'ναι κρύα, τρεις να τη φας και να πρηστείς, τρεις κι ο Χατζηπετρής, τρεις και το λουρί της μάνας.

Τι δεν κατάλαβαν τόσα χρόνια; Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι οι καταλληλότεροι για ν' απαντούν τέτοιες ερωτήσεις, όχι να ρωτάνε κι από πάνω.

Ειδήσεις στα όρθια

Βόμβα στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, μαθητής ορμάει με όπλα στο σχολείο του στο Παρίσι, πακέτο βόμβα στον Σόιμπλε και την ίδια μέρα ο ΆδΌνειδος αυτοαναγορεύεται σε στόχο των τρομοκρατών, επειδή κάτι γκαζάκια μαύρισαν ένα μέρος των ρολών του βιβλιοπωλείου του. Να έγινε στόχος επειδή στο πακέτο βόμβα κατά του Σόιμπλε είχαν βάλει το όνομά του στη θέση του αποστολέα, παίζει, αλλά μόνο ο Κικίλιας και η Μενεγάκη μπορούν να πιστέψουν κάτι τέτοιο.

Μια και μιλάμε για τρομοκρατία, η Σοφία Τούβλεψη, καταγγέλλει τον Τσακαλώτο, που, κατά την καφετζού της, σκέφτεται ν’ αφήσει μουστάκι για να τρομοκρατήσει τις αγορές και να μην επενδύσουν στα περιζήτητα ελληνικά ομόλογα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση και διατηρεί σχέσεις με τρομοκράτες, προφανώς για να φοβηθεί η εκτελεστική εξουσία.

Ψευδοαπάντηση στο ψευδοδίλημμα, «Τι Πλαστήρας τι Παπάγος»: Δεν υπάρχει λίμνη Παπάγου, μόνο λίμνη Πλαστήρα. (Χι-χι-χι, Κικιλιαστήκαμε πάλι)

Ο Κιμούλης παραιτήθηκε από πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού “Νιάρχος”, επικαλούμενος εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες αρνείται να συμμετέχει. Όσοι τον έλουσαν ως πράκτορα του ΣΥΡΙΖΑ τώρα θα τον δοξάζουν. Μην προλάβει να στεγνώσει το μελάνι. Πιθανή αντικαταστάτρια του Κιμούλη η Σκύλαρι Κλίντον.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μάθαμε ποιος είναι ο διάδοχος του Κούλη. Δεν επιτρέπεται να σας πούμε όνομα, απλώς να ξέρετε ότι πρόκειται για εγγονό εν ζωή πρώην πρωθυπουργού, ο πατέρας του ήταν δημοσιογράφος και βουλευτής, δολοφονήθηκε από τρομοκρατική οργάνωση με όνομα που αρχίζει με 17 και τελειώνει σε ...οέμβρη. Η μητέρα του διαδόχου είναι βουλευτής και πρώην υπουργός. Έχει και θείο βουλευτή, αρχηγό κόμματος. Ο ίδιος ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση.  Επειδή μετά την ανακοίνωσή μας στο τραπέζι θα πέσουν πολλά ονόματα προσώπων με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, θα φροντίσουμε να σας πούμε όσο γίνεται πιο σύντομα για ποιον πρόκειται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: