30/3/17

ΑντιποΤΑλίτευση

Η ΝΔ από τη Μάλτα πηγαίνει για κυβέρνηση γιοκ, συγνώμη, κυβέρνηση γιόκα του Επάτιμου, με αντιβασιλέα Τόμσεν.

Ο Κούλης στη Μάλτα γιόκ-α, στο συνέδριο του ευρωδεξιού κόμματος, έδωσε μάχη υπέρ της Ελλάδας να ρίξουν άλλοι την κυβέρνηση της χώρας του, γιατί ο ίδιος δεν ημπορεί, δεν δύναται.

Η Ευρώπη ως σούπερ-μάρκετ έχει δωρεάν είσοδο και όλα πληρώνονται στην έξοδο. Η Βρετανία μπήκε με χαρά και για να βγει πρέπει να δώσει 50 δισ. Αν δεν τα δώσει;

Η Ντόρα ως υπουργός Εξωτερικών το 2008 ήθελε να σώσει το κλίμα της Καραϊβικής, έστειλε κάτι εκατομμύρια στη θάλασσα, τα οποία σήμερα βρέθηκαν να έχουν καταφύγει, ως ναυαγοί φυσικά, σε ομόλογα χωρών της Καραϊβικής. Το κλίμα δεν πήρε θέση.

Από τη Δεξιά που μας αξίζει, ασκ(ίζ)ουμε Αδ-Όνειδος αντιπο(τα)λίτευση.

Κάποιος Καλαφάτης της ΝΔ είχε πει ότι πρέπει να φύγει ο Τσίπρας, να γίνει Alexit. Όπως φαίνεται, κάποιοι πληρώνονται για να ξεφτιλίζονται με τέτοιες εξυπνακίδες που θα έλεγε και η Άντζελα Δημητρίου.

Ο Κούλης -για κάποιο λόγο- ζητά μέχρι το 2019 παρά(σ)ταση της προεδρίας του στη ΝΔ. Κάθε μέρα που περνά ο Κούλης μοιάζει όλο και περισσότερο με φλύαρο καρτοκινητό και χρειάζεται χρόνο.

Κούλη, απάντα μίο:
  • Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα του νέου Σοσιαλιστικού Στρατοπέδου;
  • Η πρώτη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, όπου κυβερνούν κομμουνιστές;
  • Η πρώτη χώρα που οικοδομεί υπαρκτό σοσιαλισμό;
  • Κινδυνεύουμε να κρατικοποιήσει τη Ζήμενς;
Nέο εκσυγχρονισμό προτείνει η ΝΔ και ζητά κατάργηση των εισαγγελέων που κυνηγούν επιχειρηματίες και καθυστερούν την ανάπτυξη. “Ήδη τους υποκαθιστούν εφημερίδες και τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων”.

Το μόνο που έμεινε του Κούλη είναι η ελπίδα ότι η “Δικαιοσύνη” θα καθυστερεί τις περιπτώσεις σκανδάλων πολιτικού χρήματος και φοροδιαφυγής πολιτικών, η κατάληξη των οποίων θα εδραιώσει το αντίπαλο κόμμα στην εξουσία. Πού έπεσε!... Όχι ο Κούλης, πού έπεσε η κακομοίρα η ΝΔ λέμε.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: "Ενόσω λάμβαναν χώρα τα έκτροπα της Μανωλάδας εμείς απλώς κυβερνούσαμε. Τώρα που τιμωρήθηκε η χώρα μας γι' αυτά όμως, κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑς".


Θα μας πνίξουν οι τουρίστες”, καταγγέλλουν ΝΔ και Πρώτο Βήμα, αναφερόμενοι στο νέο ρεκόρ αύξησης αναμενόμενων αφίξεων στον τουρισμό. “Θα ξεχάσουμε να μιλάμε τα ελληνικά που ξέρουμε... Θα ξεχάσουμε να πίνουμε ουίσκι και θα πίνουμε μόνο βότκα με τόσους Ρώσους τουρίστες...”

Κέντρα υποδοχής τουριστών χοτ-σποτς ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί οι υποκριτές ξενόφοβοι λένε “Έξω οι ξένοι” και όχι “Έξω οι ξένες”.

Στις ΗΠΑ δεν έπιασε η αντίσταση στην υποτιθέμενη “εισβολή” εξωγήινων και πέτυχε η αντίσταση σε εισβολή μουσουλμάνων. Οι μοναχικοί λύκοι ισλαμιστές που χτυπάνε στις ΗΠΑ είναι αμερικανάκια.

Πάντως οι Βρετανοί πριν φύγουν από την ΕΕ, πριν πάψουν επισήμως να λέγονται Ευρωπαίοι, φρόντισαν να εκλέξουν στην πρωτεύουσά τους δήμαρχο πακιστανικής καταγωγής.

Κούλης δείχνει ν' αποδέχεται από τώρα την ήττα του στις επόμενες εκλογές, επειδή οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τον βγάζουν πρώτο.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ
Χρυσή Αυγού κι εσύ ΝουΔού, πρώτες ορθές στο γλέντι.
ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΚΚΕ και κόμμα του Λεβέντη,
ελάτε συντρίψομεν κρυφοκομμουνιστάς,
παρέα με τους φίλους μας τους κατακτητάς.


ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ΝΔ σαν ταινία καταστροφής πέρασε από την παρακμή στη βαρβαρότητα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΝΔημοσκοπήσεις: “Κούλη, χάσαμε”. Οι δημοσκοπήσεις καταγγέλλουν το εκλογικό αποτέλεσμα και ζητούν δικαστικό έλεγχο. “Η ΝΔ σβήνει ιστορία”, είπε με χρυσά γράμματα ο Κούλης πριν κοιμηθεί ξανά.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ
Ακόμα δεν καταφέραμε να μάθουμε από ποια σύννεφα πέφτουμε κάθε τόσο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΟΡΟΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ
-Μη φορολογείτε τους εφοπλιστές γιατί θα φύγουν.
-Μα δεν τους φορολογούμε.
-Ωραία. Τώρα θα πληρώνετε φόρο υπέρ (και) των εφοπλιστών.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
-Μας πονούν οι φόροι; Από πού κι ως πού;
-Από πίσω.

ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς τώρα είναι οργανισμός δεμένος στην Cosco. (Μπου-χα-χα, α στο καλό γελάσαμε και σήμερα, Κικιλιαστήκαμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια: