12/1/17

Βάστα, Ερντογάν

Δεν τα πήγαινε που δεν τα πήγαινε καλά η Φώφη, έφερε και τον ΓΑΠ ξανά στο κόμμα. Ο Βενιζέλος αδιαφορεί γι' αυτή την εξέλιξη, “Δεν τον βάζουν και στη ΝΔ”.

❒  Ο ερχομός ΓΑΠ δεν είναι σίγουρη καταστροφή του ΠΑΣΟΚ. Διαπιστωμένη διεθνώς σίγουρη 100% καταστροφή είναι το ΔΝΤ, αλλά ό,τι μπορεί φωνάζει ο καθένας.

Σε καλή μεριά ο ΓΑΠ, Φώφη μου, άντε και αύριο τον Πάγκαλο.

❒  Κούλη, κρύβε λόγια. Όσο μιλάς χειροτερεύεις τη θέση σου. Ό,τι πεις μπορεί στις εκλογές να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Όσο πιο λίγο μιλάς, τόσο λιγότερες βλακείες λες;

Αν στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό είχαμε υπουργό Εξωτερικών την Ντόρα, σίγουρα θα εξασφάλιζε κάποια εκατομμύρια για την προβολή του όλου θέματος από τη διαφημιστική εταιρεία της κόρης της.

❒  Από Μοσχάτο ο Κούλης βγήκε στην ταράτσα και φωνάζει ότι αυτός ως πρωθυπουργός θ' αυξήσει μονομερώς τη θερμοκρασία του χιονιού και του πάγου στις 15 βαθμούς Κελσίου(ς), όπως χαρακτήρισε τους θερμοκρασιακούς βαθμούς, όχι για το θερμό κρασί, όπως του εξήγησαν σύμβουλοί του.

Από Μοσχάτο και Χαριλάου Τρικούπη γωνία διευκρινίζεται ότι δεν καταδικάζουν τον “τυποκτόνο” νόμο που στέλνει στο αυτόφωρο για συκοφαντική δυσφήμιση, περιύβριση αρχής. Καταγγέλλουν την κακή χρήση του, αφού φτιάχτηκε από Ελευθέριο Βενιζέλο, ενισχύθηκε από μεταξά και επέζησε μέχρι σήμερα για να τον χρησιμοποιούν μέλη των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όχι του ΣΥΡΙΖΑ, πολύ περισσότερο ο Καμμένος.

❒  Και από Ρό
Ρε, γιατί, ο παραθαλάσσιος δήμος Θεσσαλονίκης να έχει αλατιέρες αφού μπορεί πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο τσάμπα να μαζεύει σε βυτία του και να ρίχνει στους χιονισμένους δρόμους θαλασσινό νερό με αλάτι φουλ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: