11/11/16

Τηλεποδοσφαιριστάν

Μετά την δημοσιοποίηση αυτής της ανακοίνωσης 19 ψυχίατροι έπεσαν 
από ταράτσες και πεζοδρόμια του Κολωνακίου.
Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι στοίχημα και τηλεόραση πρόστιμο. Οτιδήποτε άλλο είναι σε άλλη χώρα.

❒  Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι εδώ και χρόνια τηλεποδόσφαιρο. Οτιδήποτε άλλο είναι είναι σε άλλο υπουργείο.

Άντε, καλορίζικο το ΕΣΡ και κάθε τηλεοπτικό πρόστιμο στον Άρειο Πάγκο του.

❒  Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ετοιμάζει πρόστιμα σε ραδιοτηλεοράσεις για διασπορά καλών ειδήσεων. Για τις κακές ειδήσεις θ' απονέμει βραβείο με βαθμό κακοδικίας με τόνο.

ΤιΒ(ι)ΛΑΚΕΣ

❒  Το ΕΣΡ θα παραμείνει αρχή ανεξάρτητη από τις δημοσκοπήσεις, θα παραμείνει ο συνήγορος του προστίμου, τα οποία θα επιβάλλονται στα κανάλια που θα τολμήσουν να υποστηρίξουν την κυβέρνηση.

Βέβαια, έχουμε πολύμηνο τζακ ποτ στα πρόστιμα που θα επιβληθούν αναδρομικά μετά από κλήρωση, φυσικά. Τα κανάλια για να γλυτώσουν σκέφτονται την εθελούσια χρεοκοπία.

❒  Έχουμε ΕΣΡ. Μην το πεις ούτε του νόμου Παππά. Η ΝΔ δεν τήρησε την μετεκλογική της υπόσχεση. Δεν κατάφερε να καταργήσει ούτε το νόμο Παππά, ούτε το ΕΣΡ.

  • Επιτέλους τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια και λοιπά ΜΜΕ, μετά την εργατιά, άρχισαν να εΝΔιαφέρονται και για την αντικειμεΝΔική ενημέρωση.
  • Επιτέλους συγκροτήθηκε το ΕΣΡ. Νικητής το ποδόσφαιρο. Το πρώτο πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΕΠΟ, που διέκοψε τα πρωταθλήματα και χάνει χρήματα και κύρος μία συΝΔρομητική πλατφόρμα.
❒  Η ΝΔ CHANNEL τάσσεται με το μέρος των καναλάρχιδων (εκ του καναλάρχις -ιδος) να μην πληρώσουν άλλα  χρωστούμενα στο κράτος. Συμφωνούμε, διότι μιλάμε για εποχή που τα κανάλια πρόβαλλαν απ’ το πρωί ως το βράδυ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση, που έχει το κράτος. Άρα στη συναλλαγή γινόταν συμψηφισμός.

Εντάξει και με την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχαμε παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά δεν ήταν βρώμικοι και κουβαλιόντουσαν άμεσα στην Αθήνα, έτσι δεν ταλαιπωρούνταν επαρχιώτες υπάλληλοι. Δεν το έλεγαν κάθε μέρα τα τηλεοπτικά κανάλια, άρα δεν υπήρχε κανείς κίνδυνος.

❒  Αύριο Σάββατο ο Σκάης καθαρίζει τις ακτές της Ελλάδος από πτώματα μεταναστών.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το ΜΕΓΚΑ αποχωρεί από την ευρωζώνη και θα εξοφλήσει τους απλήρωτους εργαζόμενούς του με δραχμές.

Αν δεν παραιτηθεί σήμερα ο Παππάς, φοβάμαι ότι το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ θα υποστηρίζει πιο πολύ την Τουρκία”, δήλωσε ο Κουμουτσάκος. 
 -Σε ποιο κανάλι; ΜΕΓΚΑ; ΑΝΤ1; ΣΚΑΪ;
-STARχίδια μας.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ: Χωρίς ΕΣΡ δεν έλεγε να πέσει η κυβέρνηση, αλλά η αντιπολίτευση, βγήκε και ο Τραμπ πρόεδρος, έτσι για να σώσει τη χώρα ο Κούλης επέτρεψε τη συγκρότηση και αυτής της ανεξάρτητης από την ΕΠΟ αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: