3/3/15

Αποικοδομητική ασάφεια

Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα του υπαρκτού καπιταλισμού.

Ο Σαμαράς κατάργησε τη Νέα Οικονομική Πολιτική (ΝΟΠ) κατάφερε με τη ΝΔΟΠ να έχουμε μια Ελλάδα που χρεοκόπησε αλλά συνεχίζει να πληρώνει. Τώρα προχωράμε στη λιτότητα χωρίς δόσεις. Μεθαύριο θα αφοδεύουμε χωρίς να τρώμε και να πίνουμε. Καταβολή πρωτεϊνών.

Ποιος παραξενεύεται με τη δύσκολη θέση της κυβέρνησης; Δηλαδή τι περίμεναν όλοι; Οι απίθανοι Μέρκελ-Σόιμπλε έχουν απέναντί τους μια πρώτη αριστερή κυβέρνηση στη νότια Ευρώπη. Δε θα προσπαθούσαν να την πατήσουν κάτω; Δεν θα είχαν συμπαραστάτες Έλληνες πολιτικούς;

Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ξεκίνησε από το Μαξίμου. Για την ώρα βρίσκεται στο Λιανοκλάδι, αλλά υπάρχουν και διόδια.

Όχι άλλη παράταση. Σφύρα το να λήξει.

Ο γέρων Καραμανλής πέτυχε το Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία κατά (λίγο) του ΝΑΤΟ. Ο Σαμαράς το Ισπανία-Πορτογαλία-Συμμαχία κατά της Ελλάδας.

Η ανάπτυξη έρχεται αναστημένη από το παρελθόν.
 
Ελπίζουμε στο αναπτυξιακό πλαίσιο μην ξαναδούμε καρκινογόνο αμίαντο της ΕΛΛΕΝΙΤ.

Οι φόροι μας θα γίνονται σχολεία και νοσοκομεία που θα δίνονται στους δανειστές. Θεσμικούς δανειστές. Ναι, τα δάνεια, εδώ και 200 χρόνια, είναι ποια θεσμός.

 Ο γιος του Βαρβιτσιώτη πρώην λιμενάρχης πασών των λιμανιών, καταγγέλλει την ενός μηνός κυβέρνηση διότι, λέγω, πολλοί ναυτεργάτες είναι εδώ και 10 μήνες απλήρωτοι και τα δρομολόγια σταμάτησαν.

Σε λίγο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ που άργησε να πάρει την εξουσία με αποτέλεσμα να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε.

Ο Άδωνης ασκεί σοφτ αντιπολίτευση μόνο από την θέση της συμπολίτευσης στους επόμενους κυβερνώντες. Το ίδιο και η Σοφία Τούβλεψη, μόνο που εκείνη ασκεί αντιπολίτευση σόφτεξ.

Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε γήπεδο, διότι Αλαφούζος και Μαρινάκης διαβεβαίωσαν τον αρμόδιο υπουργό Κοντονή ότι έλυσαν τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: