3/10/12

Όλα τα μωρά στη λίστα

ΤΜΗΜΑ ΗΘΩΝ
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έγινε τσακωτός με τη λίστα στο χέρι και ισχυρίστηκε ότι την έκλεψε η Λαγκάρντ. Την έδωσε στον ΣΔΟΕ Καπελέρη ο οποίος όμως τι να την έκανε. ήταν μπλεγμένος με κρύψιμο άλλης λίστας για το λαθρεμπόριο καυσίμων. Έτσι όμως ο Παπακωνσταντίνου κατάφερε ν' αποφύγει την πάσα της λίστας στον διάδοχό του Βενιζέλο, τον οποίο όμως τον είχε πρόεδρο στο κόμμα του. Στον Βενιζέλο όμως την πήγε ο διάδοχος του Καπελέρη Διώτης από το ΣΔΟΕ αποφεύγοντας έτσι να την αφήσει στον διάδοχό του Στασινόπουλο, που όταν πιάστηκε κι αυτός με τη λίστα στο χέρι την έδωσε στον Παντελή να την δώσει στον Πεπόνη. Με τη λίστα βρέθηκε και ο Μπίκας, αυτός ισχυρίστηκε όμως ότι δεν τη βρήκε αυτός, αλλά τον βρήκε εκείνη.
ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ
Κράταγε μια λίστα η Ελβετία, όμως της την έκλεψε η Λαγκάρντ,
που την έδωσε στον Πάπα Κωνσταντίνου, ένα μάπα που πριν φύγει δεν τη δίνει στο χοντρό.
Την πετάει με το 'να χέρι μες στο ΣΔΟΕ στον Καπελέρη.
Την επήδηξε ο Διώτης την τραγούδησε ο Νότης
δεν κουνήθηκε ο Γιωρίκας, την αρνήθηκε ο Μπίκας
την παράχωσε ο Μπένι, τη χαντάκωσε ο Βγαίνει και την πήρε τέλος ο Χατζηπετρής.
Στασινόπουλος τη δίνει Παντελή να μην του μείνει και αυτός πού να τη χώνει, την πετάει στον Πεπόνη και να δεις θα πουν την πήδηξα κι εγώ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΣ
Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα Λαγκάρντ επί 15 μήνες αλλά δεν ήξερε ότι την ψάχνουν οι άλλοι που ήξεραν μεν ότι την είχε ο Βενιζέλος, δεν σκέφτηκαν όμως να του τη ζητήσουν, επειδή, «Στην τούρλα ή τη μούρλα του Σαββάτου και μέσα σ’ αυτή την κρίση τέτοιες λεπτομέρειες τις ξεχνάμε», δηλώνουν από ΣΔΟΕ μεριά και μεριά υπουργείου Οικονομικών γενικότερα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΔΑΚΗΣ
Μόλις ο Βενιζέλος πήρε είδηση ότι το στικ δεν είναι υπόθετο προσπάθησε να το παραδώσει στον Παπακωνσταντίνου που είχε ξεχάσει ότι αυτός του το είχε δώσει, αν και έσπαγε το κεφάλι του να θυμηθεί, έτσι, είπε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «Να το βάλεις εκεί που ξέρεις».
ΠΑΥΛΟΣ ΘΥΜΑΣ
Ο πρώην προϊστάμενος του ΣΔΟΕ κος Διώτης δεν την έδωσε στο διάδοχό του επειδή πολύ απλά ο Βενιζέλος του είχε πει ως υπουργός Οικονομικών ότι είναι προϊόν εγκλήματος και σκέφτεται να κάνει μήνυση στη Λαγκάρντ που τους την έδωσε.
ALL WE TRE Me
Η λίστα πέρασε κι από την ΚΥΠ, αλλά δεν βρήκε τον Μπίκα κι έφυγε, μετά όμως γύρισε ο Μπίκας και τη βρήκε εκεί Τότε πήρε τηλέφωνο και ξέχεσε τη Λαγκάρντ.
ΠΡΕΤΑΠΟΡΤΈΡΗΣ
Όποιος πιστεύει ότι η λίστα περιλαμβάνει και ανώτατα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή συγγενείς τους ως καταθέτες Ελβετίας είναι ηλίθιος. Ο Βενιζέλος προφανώς για να μη θεωρηθεί ο ίδιος ηλίθιος δεν είναι απίθανο ότι τα έσβησε πριν την παραδώσει. Ούτε το πρώτο θεωρείται απίθανο.
GAP
Τη λίστα δεν την έκρυψε ο Βενιζέλος, του την έκλεψε ο Λίσταρχος Νταβέλης κάπου στην οδό Δουκίσσης Βλακεντίας που την είχε γκόμενα. Όχι τη λίστα, αλλά τη Δουκίσση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: