3/10/12

Τόμσεν επί τροχάδην


Ο φερόμενος ως πρωθυπουργός Ελλήνων και Ελληνίδων Αντονέλι  Σαμαράς φάνηκε να ανησυχεί με την εκ παραδρομής είσοδο Τόμσεν σε γυμναστήριο του κέντρου Αθηνών αντί για το υπουργείο Εργασίας από την πλαϊνή πόρτα. «Αν το μάθει η γυναίκα του..», δηλώνει ο φερόμενος, «… θα τον πεθάνει στην παντόφλα ότι κάθεται βδομάδες εδώ και κωλοβαράει γυρνώντας σε γυμναστήρια, όπου ποιος ξέρει τι κάνει. Έτσι θα του ζητήσει να πάρει χειρότερα μέτρα. Γι’ αυτό πρέπει να δεχτούμε αμέσως ότι μας λένε μέχρι σήμερα οι Τροϊκανοί και αγωνιζόμαστε και παζαρεύουμε μετά.».

Θυμίζουμε ότι το να συχνάζει κάποιος σε γυμναστήριο της Ελλάδας διεθνώς είναι κατακριτέο. Δεν ξεχνούν ότι σε γυμναστήρια σύχναζε ο εγγονός και γιος πρώην πρωθυπουργών και έγινε και ο ίδιος πρώην πρωθυπουργός. Στο ενδιάμεσο όμως έκανε υπουργό μπιρμπιλομάτα κοπέλα  που γνώρισε εκεί μόνο γι’ αυτό το λόγο. Η γυναίκα του Τόμσεν όμως δεν είδε ποτέ τη Μπιρμπίλη κι έτσι ανησυχεί ότι τα γυμναστήριά μας δεν είναι άντρα βιαστών αλλά στέκια ξανθιών που λόγω της κρίσης στην Ελλάδα φιλοδοξούν πια να κάνουν διεθνή καριέρα. Δηλαδή δεν πρόκειται για άντρα, αλλά για γύναια.

Από το γυμναστήριο όπου εισέβαλε ο Τόμσεν μάθαμε ότι τους κόπηκε η χολή ότι μπήκε μέσα για να τους ελέγξει τα βιβλία. «Φοβόμαστε και τον ίσκιο μας πια...», δηλώνει ο γυμναστής βάρδιας, «… αφού γι’ αυτό το λόγο πολλές φορές κάνουμε γυμναστική με κλειστά τα φώτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: