19/9/12

Ψωμί -Ελιά - Και Κωλοβασιλιά

Πολύ καλά κάνει ο Προβόπουλος. Κι εγώ άλλωστε το ίδιο έκαναν και με απέλυσαν. Τελικά ο Προβόπουλος για να μην αναγκαστεί να απολύσει τον εαυτό του από την εθνική τράπεζα δέχτηκε τη μείωση του μισθού του κατά 50% και από τσαντίλα έκοψε και τους μισθούς των αντιπροέδρων του. Δεν απέφυγε λοιπόν τη μείωση του φανερού μισθού του. Για τις αποδοχές του δεν ξέρουμε, δεν ακούσαμε, δεν είδαμε, δε λέμε.

Γρίφος: Ο πονηρός επιχειρηματίας…
…σκέφτηκε το παρακάτω συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους του: Τους είπε πως θα τους δώσει σύνταξη αμέσως μόλις ο καθένας τους εργασθεί για 8 καθαρές ώρες στο ταμείο της εταιρίας. Η μόνη προϋπόθεση που έθεσε ήταν ότι κανένας τους δεν επιτρέπεται να εργασθεί κάθε μέρα, περισσότερο από το μισό του χρόνου που του απομένει για να συμπληρώσει τις 8 αυτές ώρες. Την πρώτη μέρα δηλαδή ένας υπάλληλος μπορεί να εργασθεί στο ταμείο μέχρι 4 ώρες, τη δεύτερη μέχρι 2… κ.ο.κ. Σε πόσες ημέρες αυτός ο υπάλληλος θα μπορέσει να βγει στη σύνταξη;
ΑΚΟΥΣΑ
Ότι εντελώς συμπτωματικά ό,τι απαιτεί η Τρόικα το έχει προτείνει και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος.
ΚΑΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΡΩΤά
«Πώς είναι δυνατόν οι Τροϊκανοί να γνωρίζουν τόσες λεπτομέρειες από την οικονομική ζωή της πονηρής Ελλάδας;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: