5/1/12

Πέντε μέρες πέρασαν κι ακόμα το 21012 δε μας έκανε τίποτα κακό. Ούτε καλό.

Παλιά στη λαϊκή αγορά πήγαινες το πρωί για ν’ αγοράσεις τα καλύτερα.

Τώρα πηγαίνεις το μεσημέρι για ν’ αγοράσεις τα φτηνότερα, γιατί αυτά είναι πλέον τα καλύτερα. Δεν χαίρεσαι λοιπόν που τα καλύτερα είναι και τα φτηνότερα;
Μία γριά ζητιάνα από την Κόρινθο άφησε άφωνους τους γιατρούς στο τοπικό νοσοκομείο, καθώς έκρυβε στα κουρέλια της δεσμίδες χαρτονομισμάτων των 50 και 100 ευρώ. Σύνολο 45.000 € ραμμένα στα ρούχα της, Ελέγχεται αν ειδοποιήθηκαν η ΔΟΥ και ο οικονομικός εισαγγελέας της περιοχής.

Επιχειρηματίας που αντιπροσωπεύει είδη υγιεινής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 19 εκατ. ευρώ. Προφανώς μόλις φέτος δημιούργησε αυτό το χρέος, γιατί αν χρώσταγε από πέρσι θα τον είχαν πιάσει πέρσι. Αφού οδηγείται σε αυτόφωρο δικαστήριο δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ ο μαλάκας ακόμα απορώ πώς θα καταφέρει πάλι να μην πληρώσει τίποτα. Θα ζητήσει να κρατήσει τις χειροπέδες για ενθύμιο της περιπέτειας; Τα είδη υγιεινής ήταν βιτρίνα για να μη φαίνεται ότι έχει το κράτος χεσμένο. Μετά και από αυτό δεν έχουμε καμία ελπίδα να τρελαθούμε μπας και γλυτώσουμε. 

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγκου έβαλε πρόχειρο διαγώνισμα στους δυο οικονομικούς εισαγγελείς και ζητάει ονόματα.

Τριπλές έρευνες για πετρέλαιο στη Δυτική Ελλάδα. Η μονές έρευνες γίνονται για το αν υπάρχει πετρέλαιο. Οι διπλές έρευνες γίνονται για να βρεθεί το πότε θ’ αρχίσει η εξόρυξή του πετρελαίου ή του φυσικού αερίου. Οι τριπλές έρευνες, εδώ είμαστε, γίνονται για να εντοπιστεί ποιος θα τα κονομήσει. Για το ποιος θα μπει μέσα και ποιος θα πληρώσει τη λυπητερή δεν χρειάζεται καμία έρευνα.

Μίζα, διατίθεται και για όργια σε εφορίες και τελωνεία. Αύριο και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες.

Έρευνα θ’ αποδείξει ότι 11/11/11 ο λαός αισθάνθηκε ανακούφιση όχι με την ανάδειξη Παπαδήμου σε πρωθυπουργό, αλλά με την αντικατάσταση του Γιωργάκη.

-Συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.
-Σε ρώτησα;

Δε με νοιάζει που είναι κλειστά τα φαρμακεία, αφού απεργούν και οι γιατροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου