4/1/12

Το βρωμικο 89 (Εκατομμύρια)

Τι θα έλεγαν συντάκτες και συνεργάτες μας.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ: Εμείς τα ονόματα όσων εμπόδιζαν το έργο μας τα είπαμε, αλλά δε μας άκουσαν οι προϊστάμενοί μας. Θα τα γράψουμε, αλλά φοβόμαστε ότι θα τα γράψουν κι αυτοί.

ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ: Οι φόροι στα καύσιμα είναι πρόστιμο που οφείλει να πληρώνει ο καταναλωτής και όχι ο έμπορος.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό το δάνειο που περιμένουμε, το λέμε και έβδομη δόση, είναι το βρώμικο 89. Εκατομμύρια.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ: Γιατί να μην τα κάνει θάλασσα και αυτή η κυβέρνηση; Είναι παράδοση στη χώρα μας. Εδώ ο Άκης κατάφερε να βουλιάξει με υποβρύχιο.

ΓΙΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ: Την ώρα που η Ελλάδα βούλιαζε πιάστηκε από τον Παπαδήμο, μια σανίδα σωτηρίας που αδυνατούσε να μην είναι βρεγμένη.

ΧΗΡΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Τόσοι λαοί κατάφεραν πριν από 20 χρόνια να πετάξουν από πάνω τους τον κομμουνισμό, εμείς δε μπορούμε να απαλλαγούμε από τον νεοφιλελευθερισμό; Πόσο μαλάκες είμαστε; Όσο κι ο Γιωργάκης; Μήπως δεν αξίζαμε τίποτα καλύτερο αφού καταφέραμε και τον βγάλαμε πρωθυπουργό;

ΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΨΗ: Κυνηγάνε όσους εισπράττουν συντάξεις πεθαμένων. Και ποιος θα τις εισέπραττε, ρε ηλίθιοι; Οι μακαρίτες;

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η καταστροφή του κόσμου δεν έρχεται 12/12/12, μέρες του 36, γιατί ήρθε στις μέρες του 33, 11/11/11, όταν πιάσαμε τα τρία μας κόμματα και τα σωρεύσαμε σε μία κυβέρνηση.

ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ-ΠΟΥΛΟΥ & ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ-ΠΑΓΚΟΣ: Δεν υπάρχει σωτηρία που να κόβεται στα τρία / λεζαντάρουνε στις πίστες για σωτήρες οι φασίστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου