26/12/11

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ GAP

Τζορτζ,

Δε χρειάζεται να σου πως ότι δεν είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και για σένα. Κάθε χρόνο περιμένουμε τον ερχομό του σωτήρα και πάντα έρχεται ένας άσχετος, αλλά πριν από δυο χρόνια στη θέση του άσχετου ήρθες εσύ και τα κατάφερες το ίδιο καλά με εκείνον.

Για να σώσεις το ασφαλιστικό σύστημα μπορούσες απλά να μειώσεις την εισφοροδιαφυγή. Εσύ μείωσες τις συντάξεις και το έστειλες στο Διάολο.

Για να σώσεις την αγορά μπορούσες απλά να μειώσεις το ΦΠΑ. Εσύ τον πήγες στο 23% και έστειλες την αγορά στα καζάνια της Κόλασης.

Για να σώσεις το χρέος σου μπορούσες απλά να ζητήσεις αναδιαπραγμάτευση από τους ιδιώτες που είχαν στα χέρια τους ελληνικά ομόλογα και μόνη τους δυνατότητα ήταν η προσφυγή σε ελληνικά δικαστήρια. Εσύ πήγες και κατάφερες τώρα να χρωστάς απέναντι σε κράτη που μπορούν να προσφύγουν στο Βρετανικό Δίκαιο κι έστειλες τη χώρα, ούτε καν στα καζάνια, αλλά εις το πυρ το εξώτερο.  

Για να σωθείς εσύ δεν έπρεπε να προσπαθείς να μοιάσεις στον πατέρα σου, γιατί δεν έχεις κανένα προσόν. Μόνο τη Μαργαρίτα κατάφερες να γοητεύσεις, αλλά κι αυτή απαίτησε χρήμα επιδότηση στην Μη Κυβερνητική της Οργάνωση με το γιο της στην κυβέρνηση υπουργό Εξωτερικών. Αφού δεν τρελαθήκαμε ακόμα, δεν πρέπει να ελπίζουμε ούτε σ’ αυτό..

Και πάψε να κλαις για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ. Οι Βορειοκορεάτες κλαίνε από τη χαρά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου